Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Π.Α.ΜΕ.: Κάλεσμα στα Ταξικά Συνδικάτα για της 6 Απρίλη σιτς 6.30μ.μ. - Διεθνιστική Συγκέντρωση στο ΤΑΕ- ΚΒΟ - ΝΤΟ, για το 16ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ΠΣΟ.

Η καρδιά της παγκόσμιας εργατικής τάξης χτυπάει στην Αθήνα. Το 16ο Συνέδριο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας είναι για το ΠΑΜΕ ένας ακόμα σημαντικός αγώνας. Είναι ένα διεθνιστικό γεγονός μεγάλης αξίας για την ισχυροποίηση του παγκόσμιου ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδικάτων, των ομοσπονδιών, τις επιτροπές αγώνα, τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια με ευθύνη να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχία της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απρίλη στις 6.30 το απόγευμα στο στάδιο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. Να καλέσουν τους εργαζόμενους όλων των κλάδων να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση.
Είναι χρέος του ΠΑΜΕ, χρέος του κάθε συνδικάτου να υποδεχτούμε τους 800 και πλέον συνδικαλιστές απ΄ όλο τον κόσμο με παλμό, περηφάνια, με τη θέρμη και τη ζωντάνια που διακρίνει τις μεγάλες μας αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Πολλοί από τους επικεφαλής των ξένων συνδικάτων έδωσαν και δίνουν μάχη για να καταφέρουν να φτάσουν στην Αθήνα, για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που ορθώνουν οι κυβερνήσεις των χωρών που βλέπουν σαν αγκάθι το θέριεμα του συνδικαλιστικού κινήματος, που κυνηγούν, φυλακίζουν, σκοτώνουν και κρατούν στην παρανομία τους συνεπείς αγωνιστές.
Το ΠΑΜΕ δίνει μάχη για να ξεπεραστούν και τέτοιου είδους δυσκολίες.
Όλοι και όλες την Τετάρτη 6 Απρίλη στην έναρξη του 16ου Συνεδρίου της ΠΣΟ στο στάδιο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στις 6.30 το απόγευμα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία