Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της Απογραφής 2011, ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι ο δεύτερος πιο πυκνοκατοικημένος Δήμος της Ελλάδας!!! Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, ο δήμος Νέας Σμύρνης έχει πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) 20.740,6. Ο μόνος δήμος που τον ξεπερνάει είναι της Καλλιθέας (21.067,6), ενώ πιο πίσω βρίσκονται οι δήμοι Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7)! Ο πληθυσμός της είναι 73.090 κάτοικοι από 73.986 που ήταν το 2001.
Είναι διαχρονική η ευθύνη των παρατάξεων που στηρίχθηκαν από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τους «δορυφόρους» τους (ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ κ.α.) οι οποίοι εφάρμοσαν την καταστροφική πολιτική διευκόλυνσης του μεγάλου κεφαλαίου, ανεβάζοντας το συντελεστή δόμησης και δίνοντας την ευκαιρία σε μεγαλοεργολάβους να χτίσουν πολυκατοικίες-τέρατα. Ταυτόχρονα, ακολουθώντας την κεντρική πολιτική κατεύθυνση των παραπάνω κομμάτων, δημιούργησαν ασφυκτικές συνθήκες διαβίωσης, αφού οι υποδομές (βρεφονηπιακοί σταθμοί, σχολεία, ιατρεία κ.α.) είναι ελάχιστες για τις ανάγκες των εργαζόμενων και των λαϊκών οικογενειών. Οι παραπάνω πολιτικές δυνάμεις και οι παρατάξεις τους στο δήμο μας είναι υπόλογες προς το λαό της πόλης μας, γιατί ειδικά με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και των κεντρικών αντιλαϊκών πολιτικών, οι συνθήκες για τα λαϊκά στρώματα θα γίνουν τριτοκοσμικές.
Το ΚΚΕ και οι δημοτικοί του σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, τους νέους να γυρίσουν την πλάτη τους σε όλους εκείνους που επί δεκαετίες, με την πολιτική που εφαρμόζουν, του «ρουφάνε το μεδούλι» για να διατηρούν τα κέρδη τους μια χούφτα κηφήνες. Είναι η ώρα της συσπείρωσης με το ΚΚΕ, που με την πολιτική πρόταση διεξόδου από την κρίση οδηγεί στον φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης, στη Λαϊκή εξουσία και οικονομία.