Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΟΓΕ: Για τη Δολοφονική Επίθεση κατά των Διαδηλωτών του ΠΑΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας 
Εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του οικοδόμου, στελέχους του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτζαρίδη, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στη συντρόφισσα και τα παιδιά του.
Χαιρετίζει τις χιλιάδες γυναίκες που απέργησαν στις 19 και 20 του Οκτώβρη και πήραν μέρος στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια με το ΠΑΜΕ και τις ταξικές συσπειρώσεις του λαϊκού μας κινήματος, ΟΓΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ.
Καταγγέλλει την οργανωμένη δολοφονική επίθεση παρακρατικών προβοκατόρων, σε διατεταγμένη αποστολή κατά των διαδηλωτών στα μπλοκ του ΠΑΜΕ. Από το μένος των προβοκατόρων ενάντια στο εργατικό ταξικό κίνημα δεν εξαιρέθηκαν γυναίκες, ηλικιωμένοι και παιδιά. Οι Μολότοφ, τα χημικά αέρια, οι χειροβομβίδες κρότου λάμψης, και τα αστυνομικά κλομπ αποδεικνύουν τους χορηγούς και τους προμηθευτές αυτής της δολοφονικής επίθεσης.
Καλεί τις γυναίκες να ξεπεράσουν φόβους και αναστολές και να σηκώσουν πιο αποφασιστικά το μπόι τους δίπλα στο ΠΑΜΕ και στις άλλες ριζοσπαστικές συσπειρώσεις της ΟΓΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, που έχουν πάρει θέση μάχης απέναντι στα μονοπώλια και στις αντιλαϊκές- αντεργατικές πολιτικές, που στέλνουν όλους τους εργαζόμενους και κύρια τις γυναίκες της εργατικής- λαϊκής οικογένειας στον καιάδα της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
Αθήνα, 21/10/2011
Το Γραφείο Τύπου
της ΟΓΕ