Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

38η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 5μμ, ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 4.15μμ ΠΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΟΤΖΙΑ)

Ξεκίνησε, ο τριήμερος γιορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου, που θα κορυφωθεί με τη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία την Πέμπτη 17 Νοέμβρη.
Το αγωνιστικό ραντεβού που δίνουν για την αυριανή αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ είναι στην Ομόνοια, στις 5 μ.μ. όπου θα γίνει συγκέντρωση και θα ακολουθήσει η πορεία.
38 χρόνια μετά την εξέγερση του Νοέμβρη του 1973, ο λαός είναι αντιμέτωπος με μια βάρβαρη πολιτική, που εξαθλιώνει, μέρα με τη μέρα, την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Πολλοί ήταν αυτοί που και φέτος τίμησαν την επέτειο, επισκεπτόμενοι το ιστορικό κτίριο της Πατησίων. Συνδικάτα και φορείς κατέθεσαν στεφάνια, ενώ ξεχωριστή στιγμή ήταν η κατάθεση στεφανιών από φαντάρους. οι πύλες του Πολυτεχνείου θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ οι εκδηλώσεις στο χώρο θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή το μεσημέρι.