Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

 Με το πανό της Επιτροπής Ανέργων Νέας Σμύρνης
 Με τη παρουσία της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας
 Το Συντονιστικό Αγώνα Αναπήρων μαζί με εργαζόμενους, μαθητές και γονείς του ΚΕΑΤ
Μαζική κινητοποίηση έξω από τον ΟΑΕΔ Καλλιθέας

Τρίτη ημέρα κινητοποιήσεων, η Επιτροπή Ανέργων Νέας Σμύρνης προχώρησε σε παρέμβαση μαζί με τη Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας και τους εργαζόμενους, γονείς και μαθητές του ΚΕΑΤ στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας.
Αντιπροσωπία των παρευρισκομένων κατέθεσε τα αιτήματά της στη διοίκηση του ΟΑΕΔ, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε η υπόσχεση πιο δραστικών παρεμβάσεων, οργανωμένων και ακόμα πιο μαζικών που θα ανατρέψουν στην πράξη κάθε μνημόνιο και κάθε αντεργατικό μέτρο που στοχεύει στο λαό, τα οποία ψηφίζουν και υπερασπίζονται το μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και του κολαούζου τους Καρατζαφέρη, η ΕΕ και τα αφεντικά τους, τα μονοπώλια.
Ο πόλεμος που μας έχουν κηρύξει θα κερδηθεί στους χώρους δουλειάς με τις ταξικές δυνάμεις μέσα από τα συνδικάτα και τα σωματεία, στις λαϊκές γειτονιές με τις Λαϊκές Επιτροπές και τις Επιτροπές Αγώνα, αποκρούοντας τα ψευτοδιλήμματα "ευρώ ή δραχμή" που τεχνηέντως θέτουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, εκείνοι που τόσα χρόνια μας έλεγαν ότι στην ΕΕ θα "τρώμε με χρυσά κουτάλια"!
Το νέο ραντεβού ορίστηκε για αύριο στις 6.30μμ (Ομήρου και Βενιζέλου) στην πικετοφορία που οργανώνεται από κοινού με το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης (ΟΓΕ) και την Επιτροπή Νέας Σμύρνης της ΠΑΣΕΒΕ.