Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΥΤΣΟΙ - ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΛΕΗΜΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Όταν δεν έχεις καμία σχέση με τους εργάτες και τις αγωνίες τους, όταν αντιπαλεύεις με όλα σου τα μέσα, με όλο σου το είναι την ταξική πάλη και θέλεις να μηδενίσεις τους αγώνες της εργατικής τάξης για το δικαίωμα στη δουλειά, στους μισθούς, στην Κοινωνική Ασφάλιση, στη σύνταξη, στη ζωή με αξιοπρέπεια, τότε καταλήγεις να εκχυδαΐζεις κάθε προσπάθεια ταξικής ενότητας και πάλης και να χυδαιολογείς σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.
Ο λόγος για κάποιον κύριο Παναγιώτη Λιάκο που γράφει στη «Δημοκρατία» σε μια στήλη με το όνομα «Περί Πωλητικής» και ισχυρίζεται ότι «το ΚΚΕ είναι το πιο "φευγάτο" κόμμα του γνωστού και χαρτογραφημένου σύμπαντος. Ίσως να αποτελεί και έναν λόγο που οι εξωγήινοι αποφεύγουν να εισβάλουν στη Γη»!
Ακόμα πασχίζουμε να καταλάβουμε αν εκείνο που τον ενόχλησε είναι η εκδήλωση αλληλεγγύης στην εργατική τάξη του Μπαγκλαντές που διοργάνωσαν ταξικά συνδικάτα ή ότι η «επέλαση» των Νεφελίμ και των Ελ εμποδίζεται (!) από το ΚΚΕ!!! Πάντως, σίγουρα αν κάποιος είναι εκτός τόπου και χρόνου αυτός είναι ο Π. Λιάκος.