Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΕΠ. ΑΓΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

 Νέα Σμύρνη 22/1/2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24/1 ΣΤΙΣ 9.30πμ

Σε νέα μετωπική επίθεση κατά της λαϊκής οικογένειας και των εργαζομένων προχωρά, η συγκυβέρνηση της πλουτοκρατίας και της ΕΕ.
Την ίδια ώρα που κάθε μέρα αυξάνονται δραματικά τα λαϊκά νοικοκυριά που αδυνατούν πλήρως να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ κ.ά., που σπίτια με γέροντες, άπορους, ανάπηρους, ανέργους, πολυτεκνικές και μονογονεϊκές οικογένειες, πολυκατοικίες ολόκληρες ακόμα και σχολεία μένουν χωρίς θέρμανση, αποστέλλουν μαζικά μέσω των εφοριών επιστολές σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι στη ΔΕΗ το 2011, εφαρμόζουν το νέο φορολογικό νόμο που φορτώνει νέα βάρη στις λαϊκές οικογένειες.
Θύματα αυτής της πολιτικής του Ευρωμονόδρομου είναι και οι εργαζόμενοι στις Εφορίες που βλέπουν δραστικές περικοπές στους μισθούς τους, να κινδυνεύουν ακόμα και με απολύσεις! Μας καλούν να γίνουμε θυσία στις επιδιώξεις τους, για να συγκεντρώσουν έσοδα από τα λαϊκά στρώματα, να τα δώσουν στην πλουτοκρατία -για να τροφοδοτηθεί εκ νέου η καπιταλιστική ανάπτυξη, ενώ οι εργαζόμενοι θα ζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Η φοροληστεία είναι ένα από τα μέτωπα πάλης, με τα οποία καλούμαστε να αναμετρηθούμε και να δείξουμε το μπόι μας, εργάτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και φτωχομεσαίοι αγρότες, οι γυναίκες και οι νέοι των λαϊκών οικογενειών.
Απαραίτητοι όροι για να καταφέρουμε περισσότερα, μέχρι να ξεμπερδέψουμε με τη χούφτα των πλουτοκρατών που μας ξεζουμίζει, είναι να συσπειρωθούμε με τις ταξικές δυνάμεις στα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τις λαϊκές επιτροπές, να πετάξουμε τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές και εργατοπατέρες από τα ΔΣ των σωματείων και μαζικών φορέων.
Με περισσότερο πείσμα και αλληλεγγύη, αξιοποιώντας την εμπειρία από τις περσινές πρωτοβουλίες, αλλά και τις νίκες που έφερε ο αγώνας, να δυναμώσει η οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού της ΔΕΗ, είτε στα ταμεία της ΔΕΗ, είτε στις εφορίες. Να μην περάσουν τα κόλπα και οι εκβιασμοί της κυβέρνησης, να καταργηθεί το χαράτσι στην πράξη. Ταυτόχρονα παλεύουμε:

  • Για πλήρη κατάργηση των αντιλαϊκών φορολογικών μέτρων, ματαίωση των σχεδίων για επιβολή νέων 
  • Να οργανωθεί η ταξική αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειές τους, στους μικρομαγαζάτορες, σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.
  • Κανένας να μην μείνει μόνος του στα νύχια της εφορίας, της ΔΕΗ, των τραπεζών, των μονοπωλίων.
  • Κανένας χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση.
Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές δυνάμεις πρέπει πιο αποφασιστικά να εκφράσουν την απειθαρχία και ανυπακοή τους στην πλουτοκρατία, στην ΕΕ, στα κόμματα που τις υπηρετούν.

Έλα μαζί μας, με την Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης,

γιατί την οργανωμένη δράση του λαού είναι που τρέμουν!

Συντονισμένα, μαζικά και αγωνιστικά το λαϊκό κίνημα είχε πάντα κατακτήσεις,
αυτό μπορούμε να κάνουμε και σήμερα!

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!