Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Κοροϊδία με «κοινωνικές ευαισθησίες» για τις αυξήσεις της ΔΕΗ


Υποκριτικές κοινωνικές ευαισθησίες, με στόχο την εξαπάτηση εργαζομένων και ανέργων, ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης των νέων μεγάλων ανατιμήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος συναντήθηκε με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, την Παρασκευή στη Βουλή.
Ενώ η συγκυβέρνηση, μέλος της οποίας είναι η ΔΗΜΑΡ, ετοιμάζεται να εγκρίνει τις αυξήσεις-φωτιά στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ο Φώτης Κουβέλης, εμπαίζοντας εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα, δήλωσε ότι «η προσαρμογή των τιμολογίων της ΔΕΗ οφείλει να λαμβάνει υπόψη τα βάρη που σηκώνει ο πολίτης και η χειμαζόμενη κοινωνία».
Η κοροϊδία εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, που στηρίζει και υλοποιεί όλα τα αντιλαϊκά μέτρα ως κυβερνητικός εταίρος, γίνεται ακόμα πιο προκλητική, καθώς ο Φ. Κουβέλης ανέφερε πως «το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο πρέπει να επεκταθεί προκειμένου να συμπεριλάβει όλους τους ανέργους, ανεξαρτήτως του χρόνου ανεργίας και ιδιαίτερα τις οικογένειες που δεν έχουν εργαζόμενο μέλος». Πρόσθεσε ακόμα ότι «το νυκτερινό τιμολόγιο πρέπει να επεκταθεί σε όλους χωρίς περιορισμούς, καθώς και ότι η ορθολογική κατανάλωση που συνεπάγεται μειωμένη κατανάλωση πρέπει να υποστηρίζεται με μειωμένο τιμολόγιο».