Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠ. ΑΓΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 8.30πμ

Να τσακίσουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού με τη σύλληψη των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

Η Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης καταγγέλλει την προβοκατόρικη ενέργεια της τρικομματικής κυβέρνησης, να στήσει μηχανισμό για να στείλει στα δικαστήρια 35 συνδικαλιστικά στελέχη του Π.Α.ΜΕ με την κάλπικη κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας και τη διατάραξη οικογενειακής ειρήνης!
Ο υπουργός εργοδοσίας Βρούτσης, που στρώνει κόκκινα χαλιά στο γραφείο του όταν υποδέχεται τους εκπροσώπους της μεγαλοεργοδοσίας, αρνήθηκε να δεχθεί τους εκπροσώπους του Π.Α.ΜΕ, οι οποίοι είναι εκλεγμένοι σε σωματεία και ομοσπονδίες. Η οργανωμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να κατασυκοφαντήσει τους αγώνες έπεσε στο κενό, προσκρούοντας στο τείχος που ύψωσαν χιλιάδες εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν στη ΓΑΔΑ το ίδιο απόγευμα και στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων το πρωί της επόμενης ημέρας.
Ο σκοπός της κυβέρνησης, που αποτελεί μηχανισμό της εξουσίας των μονοπωλίων, δεν είναι μόνο να καταδικάσει τους 35, αλλά να τρομοκρατήσει το λαό στη λογική ότι όποιος σηκώνει το ανάστημά του για να απαιτήσει ουσιαστική μόρφωση, δουλειά με δικαιώματα, ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή θα βρίσκει απέναντί του τα αστικά δικαστήρια.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους και τη νεολαία να καταδικάσουν την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της και να δώσουν το αγωνιστικό παρών στη συγκέντρωση την

Τρίτη 12 Φλεβάρη στις 8:30 στο Πεδίον του Άρεως
με πορεία προς τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. 

Στο «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» της κυβέρνησης να απαντήσουμε «ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ»!

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013