Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Οι χρυσαυγίτες αποκαλύπτονται ξανά: Και ναζιστές εγκληματίες... και ψεύτες και υποκριτές!

Έτσι είναι… Όταν η ιδεολογία είναι βάρβαρη, εγκληματική, εχθρική για τον λαό, ενίοτε την
«κρύβεις» για να εμφανιστείς με «φιλολαϊκό» προφίλ.
Βέβαια στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, καθημερινά αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο ο ρόλος της. Τα δουλεμπορικά γραφεία, που στήνουν για να βρίσκουν πάμφθηνους εργάτες τα αφεντικά, οι επιθέσεις σε βάρος των μεταναστών, τα κίνητρα και οι φοροαπαλλαγές που ζητούν για εφοπλιστές, φαρμακοβιομήχανους, μεγαλοξενοδόχους, οι πλάτες που έκαναν στους εφοπλιστές και στην κυβέρνηση στην τελευταία απεργία των ναυτεργατών και στην επιστράτευσή τους και πολλά ακόμη παραδείγματα, αποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι το βρώμικο χέρι του συστήματος και των αφεντικών, σε βάρος των εργαζομένων, Ελλήνων και ξένων. Καθημερινά αποκαλύπτεται, όπως πρόσφατα και με τα γεγονότα στο νοσοκομείο της Τρίπολης.
Τελευταίο παράδειγμα η συνάντηση στη Βουλή της Χρυσής Αυγής με Γερμανούς ναζιστές του δικτύου FNS, δηλαδή με τα «εγγόνια» του Χίτλερ και τους οπαδούς των στρατοπέδων συγκέντρωσης, με αυτούς που στη Γερμανία επιδίδονται καθημερινά σε επιθέσεις κατά μεταναστών και Ελλήνων ανάμεσά τους.
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο ναζιστής Κασιδιάρης προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Να πει ότι δήθεν δεν τους ήξεραν τους συγκεκριμένους, ότι τους παρουσιάστηκαν ως δημοσιογράφοι και μάλιστα ότι στη συνομιλία που είχαν μαζί τους, διαπίστωσε ότι είναι και φιλέλληνες και μάλιστα ότι αντιμετωπίζουν ως ισότιμους πολίτες τους Έλληνες της Γερμανίας.
Εμείς δε θα πούμε τίποτε άλλο. Θα αφήσουμε να μιλήσουν οι κολλητοί τους, Γερμανοί ναζιστές, για το πώς περιγράφουν τη σχέση τους με τη Χρυσή Αυγή, δίνοντας τα αποσπάσματα από την ιστοσελίδα τους. (http://www.freies-netz-sued.net/index.php/2013/02/06/athen-parlamentsbesuch-am-rande-des-imia-marsches/).
«Το Νοέμβρη του 2012 συναντήθηκαν εθνικιστικές από την επαρχία Φράνκεν, ηγετικά μέλη του Εθνικοδημοκρατικού Κόμματος Ρηνανίας Πφαλτς (σ.σ. το συγκεκριμένο κόμμα έχει στο ενεργητικό του άπειρες επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, και Ελλήνων) και εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος Χρυσή Αυγή, στη Νυρεμβέργη, σε μια πολιτιστική εκδρομή στην πρώην πόλη των Συνεδρίων (σ.σ. στη ναζιστική φιλολογία, έτσι ονομάζεται η πόλη που γίνονταν τα συνέδρια του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (ναζιστικού) Γερμανίας, τόσο «πολιτιστική» ήταν η εκδρομή!).
Και στις δυο συναντήσεις συμμετείχε και ο γνωστός και πολύ αγαπητός στους Έλληνες εθνικιστές ρεβιζιονιστής (σ.σ. έτσι ονομάζεται από τους ναζί ο αρνητής του Ολοκαυτώματος) Zündel.
Στο τέλος της φιλικής ανταλλαγής απόψεων συμφωνήθηκε με την ελληνική αντιπροσωπεία η ανταπόδοση της επίσκεψης στη χώρα των Ελλήνων, για να δουν οι Γερμανοί εθνικιστές από κοντά την ανάπτυξη και τις επιτυχίες της Χρυσής Αυγής.
Την Παρασκευή πριν την πορεία για τους Έλληνες ήρωες (των Ιμίων) έγινε η τιμή στους εθνικιστές από το Φράνκεν (επαρχία της Βαυαρίας με πρωτεύουσα τη Νυρεμβέργη), να επισκεφθούν το ελληνικό κοινοβούλιο καθώς και τα βουλευτικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, όντας η πρώτη γερμανική εθνική αντιπροσωπεία που τους επισκέφθηκε μετά την είσοδό της στο Κοινοβούλιο.
Ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών "Στοπ στους Αλλοδαπούς" της Νυρεμβέργης Σεμπάστιαν Σμάους (σ.σ. το στοπ στους αλλοδαπούς δείχνει πόσο ισότιμους θεωρούν και τους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία) και ο εθνικιστής από το Φράνκεν, Ματίας Φίσερ ανταποκρίθηκαν ευχαρίστως στην πρόσκληση του προέδρου του Κόμματος Νικόλαου Μιχαλολιάκου.
Οι γερμανοί εθνικιστές και βέβαια δεν θα μείνουν στη μια μόνο αυτή επίσκεψη. Έγινε συνεννόηση για παραπέρα αμοιβαίες συναντήσεις και πολιτικές ανταλλαγές».
Αποκαλύπτεται πάλι! Η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο κάλεσε τους συγκεκριμένους ναζιστές εν γνώσει της για την ιδιότητά τους, αλλά ανταλλάσσει και συχνά επισκέψεις μαζί τους, κάτι το οποίο αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι Γερμανοί Ναζί. Και οι δύο καλεσμένοι είναι σεσημασμένοι και για τη ναζιστική τους δράση και για άλλες ποινικές πράξεις. Ο Matthias Fischer, εκτός από προεξέχον μέλος του Freies Netz Süd (FNS), είναι συνιδρυτής και άλλων ναζιστικών οργανώσεων (του Fränkischen Aktionsfront (FAF) που έχει τεθεί εκτός νόμου λόγω της φιλοναζιστικής δράσης της, το 2004, της κίνησης «Άρια Ελπίδα»).
Το συμπέρασμα; Οι Χρυσαυγίτες, εκτός από εγκληματίες, εχθροί του λαού, είναι και ψεύτες, υποκριτές. Αυτά βέβαια πάνε μαζί. Άλλωστε οι προγονοί τους οργάνωσαν τη μεγαλύτερη προβοκάτσια της ιστορίας, καίγοντας το γερμανικό Ράιχσταγκ, για να ενοχοποιήσουν τους κομμουνιστές. Ο λαός να τους απομονώσει και να τους συντρίψει!

του Μιλτιάδη Κόκκινου
902.gr