Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠ. ΑΓΝΩΝΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ: ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ – ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ


ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 20/02


Η Επιτροπή Αγώνα Ν. Σμύρνης, όλες τις προηγούμενες ημέρες,
προσπάθησε κι έφτασε σε δεκάδες τόπους δουλειάς και καταστήματα, συζήτησε με εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους για την Απεργία της 20 Φλεβάρη. Η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η Φοροληστεία είναι κοινά αποδεκτό ότι αποτελούν ταφόλπλακα για ακόμα μεγαλύτερο μέρος του λαού, για αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η μαζικοποίηση της Επιτροπής Αγώνα και των εργατικών σωματείων και συλλόγων.
Από το πρωί της Τετάρτης, οι συναγωνιστές που συσπειρώνονται στην Επ. Αγώνα Νέας Σμύρνης έδωσαν δυναμικό παρόν στα Hondos, στα Zara, στα σουπερ μάρκετς του Βασιλόπουλου, του Δούκα, του Σκλαβενίτη, του Βερόπουλου, του Μαρινόπουλου. Μαζί με τους εργαζόμενους, συμμετείχαν και πολλοί αυτοαπασχολούμενοι, οι οποίοι έκλεισαν τα καταστήματα τους και ακολούθησαν στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στην Ομόνοια.
Είναι σίγουρο ότι, το επόμενο διάστημα, θα συναντηθούν μαζί μας για την ακόμα καλύτερη οργάνωση του αγώνα μας και εκείνοι που υπέκυψαν στην εργοδοτική και κυβερνητική τρομοκρατία ή που δεν ξεπέρασαν τις αυταπάτες των ατομικών λύσεων. Με τη Λαϊκή Συμμαχία να απλώνεται παντού, μπορούμε να σταματήσουμε την καπιταλιστική βαρβαρότητα που εκφράζεται από τη συνεργασία μονοπωλίων - κυβέρνησης και ΕΕ.

Φλεβάρης 2013