Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠ. ΑΓΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!


Η Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της επίταξης των ναυτεργατών έδωσε όλες της τις δυνάμεις για την ενημέρωση και προετοιμασία της επιτυχίας της απεργιακής συγκέντρωσης στο λιμάνι.
Πορεύτηκε με το σύνθημα «με ταξική αλληλεγγύη απαντάμε στο “νόμος και τάξη” κυβέρνησης – κεφαλαίου», εκφράζοντας την συμπαράσταση όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, των συνταξιούχων και της νεολαίας της πόλης μας στα δίκαια αιτήματα των ναυτεργατών. Όταν σήμερα ένας κλάδος βγαίνει στον αγώνα, για να αντιμετωπίσει την εργοδοσία, την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς τους, είναι ανάγκη να βρίσκει στο πλευρό του όλο το λαό. Αυτός είναι ο δρόμος για να πετυχαίνουμε νίκες στο σήμερα έως την τελική νίκη.

Επόμενα αγωνιστικά ραντεβού
  • στις 12/2 στις 8.30πμ στο Πεδίο του Άρεως για να συμπαρασταθούμε στους 35 συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ που δικάζονται εκείνη την ημέρα με τα κατάπτυστα ψέματα της συγκυβέρνησης και του υπουργού των εργοδοτών Βρούτση
  • στις 20/2 στις 10.30πμ στην Ομόνοια, στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ για να μην καταργηθούν οι Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.


Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Ο ... Υπουργός Εφοπλιστών βρίσκεται από πίσω!