Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Χέρι- χέρι, Χρυσή Αυγή και Υπ. Εργασίας

Έχουμε πει πολλές φορές πως η Χρυσή Αυγή σήμερα χτυπάει μετανάστες, αύριο, τον λαό που αγωνίζεται, που σηκώνει κεφάλι ενάντια στα αφεντικά του και την πολιτική που τον τσακίζει!

Έχουμε επίσης πει, πως η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια το συμφέρον των επιχειρηματιών.
Τώρα αποδεικνύει, πως όταν χρειαστεί παίρνει το μέρος της κυβέρνησης και των υπουργών ενάντια στους εργαζόμενους και τις κινητοποιήσεις τους.
Έτσι, δίπλα στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού Εργασίας (οι οποίοι πρώτα έστειλαν τα ΜΑΤ και έπειτα συνέθεσαν μία κακοστημένη προβοκάτσια ενάντια σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ για δήθεν βανδαλισμούς στο Υπ. Εργασίας) προστίθεται η θέση της Χρυσής Αυγής για «το τραμπουκο-ΠΑΜΕ, να κάνει κατάληψη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών» (μπέρδεψαν τα υπουργεία, μάλλον λόγω συγκίνησης από το θάνατο του Ντερτιλή). Έτσι, αναφέρεται στο πόρταλ της Χρυσής Αυγής, ethnikismos.net.
Άλλωστε που διαφωνούν οι Χρυσαυγίτες με την αστική τάξη και τους εκπροσώπους της;
Και οι χρυσαυγίτες θέλουν οι νέοι να δουλεύουν για 14 ευρώ την ημέρα. Και οι Χρυσαυγίτες βάζουν πλάτη στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίες με τα δουλεμπορικά γραφεία που ανοίγουν. Μπορεί μόνο να διαφωνούν στο ποιος θα καταστέλλει τις εργατικές κινητοποιήσεις. Τα ΜΑΤ ή τα τάγματα εφόδου των φασιστοειδών; Εμείς θα τους αφήσουμε να λύσουν τα μεταξύ τους αλλά να ξέρουν το κράτος και οι κρυφοί και φανεροί μηχανισμοί του, ότι η επιχείρηση νόμος και τάξη θα τσακιστεί στην πράξη από την εργατική τάξη και το λαό.