Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, DEALERS ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!

Ακόμα και η χυδαιότητα έχει όρια,
αλλά ο ξεπεσμός ανθρώπων και μάλιστα γιατρών που συντάσσονται με τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή δείχνει να τα ξεπερνά. Σε ανακοίνωσή τους τα φασιστοειδή επιχαίρουν ότι «η Ν.Ο. Θεσσαλονίκης θέτει στη διάθεση των Ελληνίδων το πιο αξιόπιστο διεθνώς έλεγχο οστεοπόρωσης "ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ". Με τον τρόπο αυτό είτε προληπτικώς είτε θεραπευτικώς επιτυγχάνεται έγκαιρα η γνώση της οστικής δομής, η θωράκιση της υγείας των οστών και η ομαλή πορεία αυτών προς τις μεγαλύτερες ηλικίες (...) Η εξέταση γίνεται από εθελοντές ιατρούς στα νόμιμα ιδιωτικά τους ιατρεία χωρίς ουδεμία επιβάρυνση, χωρίς περιορισμούς, χωρίς λίστες αναμονής, αυθημερόν για όλες τις Ελληνίδες που θα το ζητήσουν, ασφαλισμένες ή μη και για όλο τον Απρίλιο».
Στέλνουν δηλαδή πελατεία κατ' ευθείαν στα ιδιωτικά ιατρεία χρυσαυγιτών γιατρών για μια πρώτη δωρεάν εξέταση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τι θα ζητήσουν μετά, πώς θα συνεχίσουν θεραπεία αν στις εξεταζόμενες διαπιστωθεί πρόβλημα. Παραπέρα κάνουν εξόφθαλμα διαφήμιση συγκεκριμένης μεθόδου και μηχανημάτων εξέτασης, γράφοντας: «Η ακολουθούμενη μέθοδος είναι η ψηφιακή DEXA O.M.Σ.Σ. ή με τα υπερσύγχρονα HOLOGIC που στο τελευταίο συνέδριο ισχίων ορθοπεδικής στο Σικάγο ανακηρύχθηκε ως η πιο αξιόπιστη μέθοδος».
Καλύτερα και από αντιπροσωπεία διαφημίζουν την πολυεθνική στο χώρο της Υγείας, εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης «Hologic» που στην ιστοσελίδα της αυτοπαρουσιάζεται ως «κορυφαία στην ανάπτυξη, κατασκευή και προμήθεια κορυφαίων διαγνωστικών προϊόντων, συστημάτων ιατρικής απεικόνισης και χειρουργικών προϊόντων αφιερωμένα στην ικανοποίηση των αναγκών υγείας των γυναικών σε όλο τον κόσμο»...
Οι φασίστες ψάχνουν να στείλουν πελατεία και σε γιατρούς τους στην Αθήνα. Ενημερώνουν σχετικά ότι «θα διεξαχθεί, λοιπόν, δωρεάν καρδιολογική εκτίμηση στις 15 Απριλίου σε πιστοποιημένο χώρο ειδικού ιατρού - καρδιολόγου για όσους Έλληνες το επιθυμούν. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν την δωρεάν καρδιολογική εκτίμηση να το δηλώσουν στα γραφεία της τοπικής Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού». Και εδώ αποσιωπούν εντέχνως τη συνέχεια, το τι θα ζητήσει ο ιατρός - καρδιολόγος εφόσον διαπιστώσει πρόβλημα υγείας.
Χώρια το γεγονός του απαράδεκτου διαχωρισμού στους ασθενείς ανάμεσα σε Έλληνες και «μη Έλληνες» που δε θα γίνονται δεκτοί σε τέτοιες εξετάσεις. Διαχωρισμός που μόνο στόχο έχει να να διαιρεί τους βιοπαλαιστές, να αποδυναμώνει έτσι την εργατική τάξη και το λαό απέναντι στον αντίπαλό τους, το μεγάλο κεφάλαιο, ό,τι υπηρετεί με κάθε τρόπο και σκοπό η Χρυσή Αυγή.
Και, αλήθεια, πόση υποκρισία, τι απύθμενο το θράσος ανθρώπων επιστημόνων ως χρυσαυγίτες να μιλούν για έννοιες όπως τιμή και πίστη, όταν καταπατούν βάναυσα τον όρκο που οι ίδιοι έδωσαν στην τελετή ορκωμοσίας των τελειοφοίτων φοιτητών Ιατρικής όπου μεταξύ άλλων διακήρυσσαν ότι «χρήσιμον εμαυτόν καταστήσω προς άπαντας τους δεσμένους της εμής αρωγής, και εν πάση ανθρώπων κοινωνίας αεί προν ειρήνην και χρηστότητα ηθών συντελέσω, βαίνων εν ευθεία του βίου οδώ, προς την αλήθειαν και το δίκαιον αποβλέπων και τον βίον ανυψών εις τύπον αρετής υπό την σκέπην της σοφίας»...

902.gr (Ο τίτλος της ανάρτησης στον 902 είναι "Χωρίς όρια η χυδαιότητα και το θράσος της Χρυσής Αυγής")