Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΑΠ: Συνεχίζει να καλύπτει τις δολοφονικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζει να προκαλεί με τη στάση της η ΔΑΠ σε σειρά συλλόγων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, καθώς αρνείται να πάρει θέση καταδίκης των δολοφονικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής, βάζοντας επί της ουσίας πλάτη στους φασίστες.

Στη σχολή Δικτύων στο Βόλο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ψήφισε «λευκό» σε ψήφισμα για τη δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα.
Στην Πάτρα, στη Φαρμακευτική ψήφισε «λευκό» στην καταδίκη της δολοφονίας του 34χρονου, σε Μηχανικούς Η/Υ, Ιατρική, Φαρμακευτική και Νηπιαγωγούς Πάτρας ψήφισε «λευκό» στην καταδίκη της επίθεσης σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, στο Γεωλογικό Πάτρας τοποθετήθηκε ότι: «… μαύρος και ο κόκκινος φασισμός δεν έχει θέση στα Πανεπιστήμια», σε Παιδαγωγικό, Βιολογικό και Μηχανολόγους Πάτρας απείχε από τη συνεδρίαση των ΔΣ.
Στο ΤΕΙ Καστοριάς, όταν ο εκπρόσωπος της ΠΚΣ κάλεσε το ΔΣ για την καταδίκη των εγκληματικών πράξεων της Χρυσής Αυγής ενάντια στο εργατικό κίνημα, οι δυνάμεις της ΔΑΠ αρνήθηκαν με τη δικαιολογία ότι «δεν υπάρχει χρόνος για να ασχοληθούμε με τέτοια θέματα»...