Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΜΕ: Μέρα δράσης η 23η Οκτώβρη για την απεργία στις 6 Νοέμβρη

Με κεντρικό σύνθημα της απεργίας στις 6 Νοέμβρη «Στην οργάνωση η δύναμη, στον αγώνα η ελπίδα» το ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όλες τις δυνάμεις τους ώστε η απεργία να είναι μαζική, μαχητική. Μια απεργία που σε καμία επιχείρηση δε θα περάσει το κατώφλι της εργαζόμενος για να δουλέψει. Καλεί επίσης όλες του τις δυνάμεις στις 23 Οκτώβρη να είναι μέρα παρουσίας και επαφής των συνδικάτων με τους τόπους δουλειάς.
Η απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στις 6 Νοέμβρη είναι στην Ομόνοια στις 10.30 π.μ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

«Το ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όλες τις δυνάμεις τους ώστε η απεργία στις 6 Νοέμβρη να είναι μαζική, μαχητική. Μια απεργία που σε καμία επιχείρηση δε θα περάσει το κατώφλι της εργαζόμενος για να δουλέψει.
Τα στελέχη των συνδικάτων, οι επιτροπές των σωματείων να μπουν μπροστά, να οργανώσουν την απεργία, να δείξουν το δρόμο για να σπάσει η μοιρολατρία, η απογοήτευση, η τρομοκρατία.
Κάθε μέρα να μετράμε αποφάσεις σωματείων, γενικών συνελεύσεων, αποφάσεις στους τόπους δουλειάς.
Το ΠΑΜΕ καλεί όλες τις δυνάμεις στις 23 Οκτώβρη να είναι μέρα παρουσίας και επαφής των συνδικάτων με τους τόπους δουλειάς. Μέρα αγωνιστικών πρωτοβουλιών των συνδικάτων, ανάδειξης των αιτημάτων και διεκδικήσεων της εργατικής τάξης. Να βάλουμε στόχο στις 23 Οκτώβρη να βρεθούμε και να συζητήσουμε οργανωμένα με σχέδιο στους κλάδους. Με δύναμη, αισιοδοξία, αλληλεγγύη για την επιτυχία της απεργίας στις 6 Νοέμβρη.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.».