Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Λ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΖΙΑ!


ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΖΙΑ!

Οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες πρέπει να αποσύρουν την όποια εμπιστοσύνη έχουν, ακόμα, στις παρατάξεις που στηρίζουν τις επιλογές της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των μονοπωλίων.
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πόσο κούφιες είναι οι «αντιφασιστικές» κορώνες της Δημοτικής Αρχής (που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, στελέχη της ΝΔ, της «ευρύτερης» αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ κ.α.)!
Αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας:
· Αγνόησε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ήταν να χρηματοδοτηθεί ο αγώνας ανώμαλου δρόμου του Πανιωνίου, όχι όμως στο όνομα του φασίστα Κώστα Κοτζιά.
· Δεν προχώρησε στη δέσμευσή της να ορίσει συνάντηση των δημοτικών παρατάξεων με τον Πανιώνιο για να συζητήσουν την αλλαγή της ονομασίας.
· Ανάρτησε άλλη απόφαση στη «Διαύγεια» (ΑΔΑ: ΒΛΓΚΩΚ3-Ψ3Ν).

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι, μνημονιακά και αντιμνημονιακά κόμματα και παρατάξεις, όταν στηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και των άλλων λυκοσυμμαχιών, όταν συμμετέχουν στην παραχάραξη της ιστορίας που την ξαναγράφουν ΕΕ και μονοπώλια, τότε οργώνουν το χώμα που φυτρώνουν οι εγκληματικές-φασιστικές οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες να βγάλουν συμπεράσματα από την πολιτική δράση και των προσώπων, άσχετα αν παρουσιάζονται σαν δήμαρχοι ή αντιδήμαρχοι ή επικεφαλής παρατάξεων. Όταν στηρίζεις τις αντιλαϊκές πολιτικές προς όφελος των μονοπωλίων και των πολυεθνικών (με «υγιείς» ή μη επιχειρηματίες) τότε θα συμβάλεις και στη παραχάραξη της Ιστορίας, θα παρουσιάζεις τον φασίστα Κοτζιά σαν ευεργέτη των προσφύγων Σμυρνιών!