Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Καταγγελία για ωμή προβοκάτσια...

Σε ανακοίνωσή της, σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα σε τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης», τα οποία αναδημοσιεύτηκαν και από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «left.gr», η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:

«Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το Epirusgate (διαδυκτιακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr), που έσπευσαν να τα αναπαραγάγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης Κομματικής Οργάνωσης -της ΚΟΒ Κόνιτσας- με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!
Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, στα μέλη, στα στελέχη του, στους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.
Δε θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ' άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μάη, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, στους χώρους εργασίας, στα σωματεία, στους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!
Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».