Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23/2 ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Δεκάδες νεοσμυρνιώτες, εργαζόμενοι, συμβασιούχοι και μόνιμοι στον Δήμο, φοιτητές, μαθητές, γυναίκες, γονείς, συνταξιούχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ και συναντήθηκαν έξω από το Δημαρχείο της πόλης μας. Έδωσαν  το στίγμα της μάζωξης ξεδιπλώνοντας το πανώ του ΠΑΜΕ που καλούσε τις διοικήσεις των δήμων να μονιμοποιήσουν τους συμβασιούχους.
Ο Αλέκος Περάκης, εκ μέρους της γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. στην Αθήνα, χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, κατήγγειλε τις κυβερνητικές αντιλαϊκές πολιτικές που με πρόσχημα την καπιταλιστική κρίση φορτώνει όλο και μεγαλύτερα βάρη στην πλάτη των εργαζομένων για να εξασφαλίσουν οι πολυεθνικές τη μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία. Με πρόθυμους συμμάχους τις συμβιβασμένες πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και με τις πλάτες της Ν.Δ., του Λ.Α.ΟΣ. και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, προσπαθούν να σπείρουν την απαισιοδοξία στον λαό κρύβοντάς του τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, της "Λαϊκής εξουσίας". 
Από τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης", στηλιτεύθηκε η στάση της δημοτικής αρχής, που ενεργώντας ως εντολοδόχος της κυβέρνησης, εφαρμόζει την αντιλαϊκή πολιτική μέσω του "Καλλικράτη". Πρόσφατο παράδειγμα είναι το νέο νομικό πρόσωπο για τα ΚΑΠΗ και τους Παιδικούς Σταθμούς, όπου εντάσσονται οι επιχειρήσεις και οι χορηγοί! Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στους χώρους εργασίας για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας της 23 Φλεβάρη!