Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Μεγάλη διεθνιστική συγκέντρωση στις 6 Απρίλη

  • Με αφορμή την έναρξη του 16ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της ΠΣΟ, που πραγματοποιείται στην Αθήνα
  • Στις 6.30 μ.μ., στο γήπεδο TAE-KBO-NTO στο Φαληρικό Ορμο, το αγωνιστικό ραντεβού
Την ανεκτίμητη αξία που έχει η διεθνιστική αλληλεγγύη για την ενίσχυση των εργατικών αγώνων, αλλά και την αποκάλυψη του ενιαίου χαρακτήρα που έχει η επίθεση της πλουτοκρατίας σε όλο τον πλανήτη αναδεικνύει η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο οργανώνοντας διεθνιστική συγκέντρωση στις 6 Απρίλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο γήπεδο του «Ταε-Κβο-Ντο», με αφορμή την έναρξη του 16ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου της ΠΣΟ, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα από τις 6 μέχρι τις 10 Απρίλη.
Το διεθνές αυτό γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού φέρνει στο προσκήνιο τις δύο γραμμές που αντιπαρατίθενται και στο διεθνές εργατικό κίνημα, με τη ΠΣΟ να προσπαθεί να δυναμώσει τη σκληρή αντιπαράθεση ενάντια στις δυνάμεις της συναίνεσης και της υποταγής.
Σε ανακοίνωσή της, η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου επισημαίνει:
«Το ΠΑΜΕ ανακοινώνει μια σημαντική αγωνιστική πρωτοβουλία με μεγάλη διεθνιστική σημασία.
Την Τετάρτη 6 Απρίλη στις 6.30 μ.μ. θα γίνει μεγάλη διεθνιστική συγκέντρωση στο γήπεδο ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ στο Φαληρικό Ορμο με αφορμή το άνοιγμα του 16ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου της ΠΣΟ. Στο συνέδριο αυτό θα πάρουν μέρος 800 αντιπρόσωποι από 100 χώρες του κόσμου. Από όλα τα αγωνιστικά και ταξικά συνδικάτα σ' ολόκληρο τον κόσμο. Ολοι μαζί θα υποδεχτούμε τις διεθνείς συνδικαλιστικές αντιπροσωπείες και τους ξένους προσκαλεσμένους. Η επιλογή της Αθήνας για τη διεξαγωγή αυτού του μεγάλου συνεδρίου είναι τιμή και ευθύνη για το ΠΑΜΕ και την εργατική τάξη της πατρίδας μας. Κανένας δεν πρέπει να λείψει από αυτό το προσκλητήριο».