Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ



Η ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της πόλης μας την προσπάθεια καταστροφής του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ στην πλατεία Φλοίσβου από θρασύδειλα φασιστοειδή.
Το γεγονός αυτό αποτελεί μέρος μιας σειράς επιθέσεων και προκλήσεων που δέχεται το Κόμμα μας κατά το τελευταίο διάστημα, όπως σκίσιμο-κάψιμο αφισών και λεκτικές επιθέσεις.
Είναι ξεκάθαρο πως η μαζική αποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ έχει τρομοκρατήσει τους πλουτοκράτες και τους πολιτικούς τους υπαλλήλους. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι μπορούν με οποιοδήποτε τρόπο να περιορίσουν τη δράση του ΚΚΕ με απώτερο σκοπό να πλήξουν το οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα. Δεν μπορούν να σταματήσουν την οργανωμένη δράση στους χώρους δουλειάς, στη γειτονιά, εκεί που δέχεται την εκμετάλλευση και την τρομοκρατία η εργατική τάξη.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους και τη νεολαία να υπερψηφίσει μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, της μόνης πολιτικής δύναμης που έχει πρόταση για λαϊκή εξουσία, που μπορεί να οργανώσει τον αγώνα για να αναχαιτίσουμε τη βάρβαρη καπιταλιστική επίθεση, που αποτελεί το φόβο και τον τρόμο του κάθε θρασύδειλου φασιστοειδούς.

Γι αυτό
Μη σκορπίζεις τη ψήφο σου δεξιά κι αριστερά
Ψήφισε ΚΚΕ!

26.04.2012
Κομματική Οργάνωση Παλαιού Φαλήρου του ΚΚΕ