Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΤΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΤΑ
22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7μ.μ.
        ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Η συγκυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προωθεί στα πλαίσια της συνολικής της πολιτικής υπέρ του κεφαλαίου, ανάμεσα στα άλλα αντιλαϊκά μέτρα, και την ιδιωτικοποίηση-εκποίηση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ. Σε συνδυασμό με την «απελευθέρωση» των ταχυδρομικών υπηρεσιών από το 2013 στρώνεται το έδαφος για να μεγαλώσει η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.
Για τους εργαζόμενους η επόμενη ημέρα θα φέρει μείωση μισθών, σάρωμα δικαιωμάτων συνολικά και μαζικές απολύσεις. Καμιά αναμονή. Όσοι μιλούν για την τιμή εκποίησης συνηγορούν υπέρ της ιδιωτικοποίησης. Καμία εμπιστοσύνη στις συμβιβασμένες  ηγεσίες της ΠΟΣΤ. Θέλουν να εκτονώσουν τις αγωνιστικές διαθέσεις, να εφησυχάσουν τους εργαζόμενους για να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση. Δεν είναι αντίθετοι με την «απελευθέρωση» και την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά. Αυτό μαρτυράνε και οι χτεσινές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΤ.
Είναι η ώρα των χιλιάδων εργαζομένων στα ΕΛΤΑ να πάρουν την υπόθεση στα δικά τους χέρια, να οργανώσουν τον αγώνα και να αποτρέψουν το έγκλημα της παράδοσης των ΕΛΤΑ στο μεγάλο κεφάλαιο. Για το σκοπό αυτό, το ΠΑΜΕ, οι δυνάμεις του στα ΕΛΤΑ καλούν κάθε εργαζόμενο που θέλει να αντισταθεί και να πάρει μέρος στην οργάνωση της πάλης ενάντια στο ξεπούλημα τους να συμμετέχει στη σύσκεψη που θα γίνει την :
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του ΠΕΨΑΣΕ ΕΛΤΑ
 Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την οργάνωση και τις μορφές του αγώνα μας για την αποτροπή της ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ.


Να σημάνει άμεσα συναγερμός σε όλους τους τόπους δουλειάς. Κανένας φόβος, καμία υποταγή ή εφησυχασμός μπροστά στα σχέδια κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – κεφαλαίου. Να πάρουν «φωτιά» οι χώροι δουλειάς, άμεσα με μαζικές συνελεύσεις πανελλαδικά και να παρθούν αποφάσεις αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ, ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ