Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Εργατικό Κέντρο Βόλου: Τα τσιράκια του Μάνεση βουτηγμένα στη λάσπη!

Πάει πολύ να διαστρεβλώνουν την ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και να καταγγέλλουν το ΚΚΕ οι εκπρόσωποι του Μάνεση στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Οι εν λόγω εργατοπατέρες, οι ίδιοι που καλούσαν τους χαλυβουργούς στο εργοστάσιο του Βόλου σε απεργοσπασία και αποκαλούσαν τους απεργούς χαλυβουργούς «μισθοφόρους διαδηλωτές», έβγαλαν ανακοίνωση για την παύση λειτουργίας της τηλεόρασης του «902», στην οποία καταγγέλλουν ότι δήθεν το ΚΚΕ «ανακοίνωσε» πως «οι εργαζόμενοι που εργάζονταν στο κανάλι, θα παρέχουν την εργασία τους ...εθελοντικά, σε νέο ενημερωτικό πόρταλ! (...) Η συγκεκριμένη πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για αντικατάσταση της έμμισθης εργασίας, από τη δωρεάν (εθελοντική) εργασία, θυμίζει κάτι από το φριχτό παρελθόν της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας, όπου εκατομμύρια άνθρωποι εθελοντικά κλήθηκαν να ...προσφέρουν την εργασία τους ή και τη ζωή τους ακόμη για άλλα ...ανατριχιαστικά ιδεώδη». Ακόμα και ο Γκαίμπελς θα ζήλευε τη διαστρέβλωση και τη λάσπη ενάντια στο ΚΚΕ.
`Η δεν ξέρουν να διαβάζουν ή στην πρεμούρα τους να παρέχουν υπηρεσίες στα αφεντικά τους (με μισθό ή εθελοντικά αλήθεια;), χτυπώντας το ΚΚΕ, δεν κατάλαβαν την ανακοίνωση που λέει επί λέξει: «Η παύση της λειτουργίας της τηλεόρασης αντικειμενικά δημιουργεί ένα σοβαρό κενό και δυσκολία στο χώρο της τηλεοπτικής προπαγάνδας. Αυτό το κενό θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με τη δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ που λειτουργεί στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας αυτή τη μορφή ενημέρωσης και προπαγάνδας με εθελοντική δουλειά μελών του Κόμματος».
Δε θα δώσουν αναφορά τα μέλη του ΚΚΕ, για την προσφορά στο Κόμμα τους η οποία είναι εθελοντική. Το ΚΚΕ δεν πρότεινε στους εργαζόμενους να δουλεύουν δωρεάν, όπως υποστηρίζει το ΕΚ Βόλου. Την τσάμπα και μισοτσάμπα δουλειά την επιβάλλουν οι εργοδότες που υπερασπίζεται η ηγεσία του ΕΚ Βόλου, η οποία στέκεται στο πλευρό του Μάνεση και των άλλων επιχειρηματιών, που θέλουν τους εργάτες σκλάβους.
Οι εργατοπατέρες, που σκάβουν το λάκκο των εργατικών δικαιωμάτων στο όνομα δήθεν της υπεράσπισης των εργαζομένων, που προσκυνούν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, που αντιπαλεύουν το ταξικό κίνημα και βάζουν πλάτες για να ευνουχιστεί το εργατικό λαϊκό κίνημα, είναι αυτοί που πρέπει να λογοδοτήσουν στους εργαζόμενους.