Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΠ. ΑΝΕΡΓΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΟ ΑΝΕΡΓΟ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε παρέμβαση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Καλλιθέας προχώρησαν στις 2/10/2012 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Ν. Σμύρνης και της Επιτροπής Αγώνα Ανέργων Ν. Σμύρνης, καταγγέλλοντας την ενέργεια της ΔΕΗ να διακόψει το ηλεκτρικό ρεύμα πριν δέκα ημέρες σε οικογένεια με δύο άνεργους γονείς με χρόνιες παθήσεις και γιό στην ανεργία.
 Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, ότι μόνο με οργανωμένη παρέμβαση μπορούμε να μετρήσουμε αποτελέσματα, αφού η ΔΕΗ υποχρεώθηκε και πάλι να κάνει άμεση επανασύνδεση του ρεύματος.
Όσο οι πρώην ΔΕΚΟ δεν ανήκουν στον λαό, τόσο οι διοικήσεις τους θα υπερασπίζονται την πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων, της ΕΕ, της τρόικα και των μονοπωλίων, δηλαδή την πολιτική που θέλει τον λαό να αιμορραγεί προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, θα προβαίνουν σε βάρβαρες ενέργειες να κόβουν το ρεύμα στις λαϊκές οικογένειες που ζουν στα όρια της εξαθλίωσης.
Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Με την αλληλεγγύη μας απέναντι στις οικογένειες αυτές, καταφέραμε όχι μόνο να αναδείξουμε τον χαρακτήρα της αντιλαϊκής πολιτικής που θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του κέρδους, αλλά και ότι η ελπίδα της λαϊκής οικογένειας βρίσκεται στους αγώνες που γίνονται μαζικά κι οργανωμένα!

 

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! ΜΑΖΙΚΑ ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


Αθήνα, 02-10-2012