Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΕΠ. ΑΓΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ - ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΟΛΗ Η Ν.ΣΜΥΡΝΗ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 10.30π.μ.
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΟΤΖΙΑ) ΣΤΙΣ 10πμ
Εργαζόμενη, εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε,
      
Δεν πάει άλλο! Καταργούν τον κατώτερο μισθό, τσακίζουν τις συλλογικές συμβάσεις και ό,τι έχει απομείνει από τις εργασιακές σχέσεις και τα ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις κοινωνικές παροχές, τα επιδόματα ανεργίας. Επιχειρούν να απελευθερώσουν το ωράριο, να καταργήσουν την Κυριακάτικη αργία, να σκλαβώσουν και να περάσουν αλυσίδες στους εργαζόμενους, να μετατρέψουν τους χώρους δουλειάς σε σύγχρονα κάτεργα.
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ
Απαιτούμε την κατάργηση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων, την έξοδο της χώρας μας από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη διαγραφή του χρέους.
Αγωνιζόμαστε κάθε μέρα, σε κάθε τόπο δουλειάς, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους νεολαίους.
Γυρίστε την πλάτη σε κάθε συμβιβασμένο της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΒΕ, της ΕΣΕΕ και των άλλων πουλημένων εργοδοτικών συνδικαλιστών που ήδη έχουν συμφωνήσει ή έχουν βάλει πλάτη στους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους μεγαλέμπορους! Είναι οι ίδιοι, που μαζί με τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, έκαναν τα πάντα για να στηρίξουν τη βάρβαρη λυκοσυμμαχία των πλουτοκρατών, την ΕΕ.

Απ’ άκρη σε άκρη, σε όλη τη Νέα Σμύρνη να κλείσουν όλα τα μαγαζιά, να νεκρώσουν τα σούπερ μάρκετ, οι καθηγητές μαζί με τους μαθητές και τους γονείς να κατέβουν στην απεργία, οι εργατοϋπάλληλοι του Δήμου να σταματήσουν κάθε λειτουργία του, οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι, όλοι μαζί, οργανωμένα να συμμετέχουμε με τις ταξικές δυνάμεις και την Επιτροπή Αγώνα στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στην Ομόνοια στις 10:30πμ.