Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΞΕΦΤΙΛΑ!! ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Χαρακτήρισαν παράνομη την πινακίδα του ΚΚΕ στο ιστορικό κτίριο της ΚΟ Πειραιά

Πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά, η δημοτική αρχή της ΝΔ και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν παράνομη την πινακίδα που υπάρχει στο ιστορικό κτίριο του ΚΚΕ στο κέντρο του Πειραιά στην πλατεία Κοραή!!!
 Μάλιστα, ο εκλεγμένος του ΣΥΡΙΖΑ, Καρδαράς, υποστήριξε ότι η πινακίδα του ΚΚΕ χαλάει την αισθητική της πλατείας...
 Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του δήμου είχαν κρίνει ως αυθαίρετη την πινακίδα στα γραφεία του Κόμματος. Και είχαν διαμηνύσει ότι πρέπει να κατέβει. Είναι αυτονόητο ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και δεν θα γίνει.
 Σήμερα, Τρίτη, το δημοτικό συμβούλιο εξέταζε την ένσταση που είχε κάνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ για την υπόθεση.
 Εκεί λοιπόν οι κύριοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισαν ότι αν δεν κατέβει η πινακίδα θα επιβληθεί πρόστιμο για αυθαίρετη κατασκευή και πρόστιμο για τη διατήρηση της αυθαίρετης κατασκευής.
 Οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ τόνισαν ότι δεν πρόκειται να κατέβει η πινακίδα του ΚΚΕ που κοσμεί την πόλη. Και πως όσα πρόστιμα και να επιβάλουν θα καταργηθούν στην πράξη.