Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΝΤΑΡΑκη - ΠΕΝΤΑΡΑκη ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ Η "ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ"

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη ψέματα, συκοφαντίες και χολή σε βάρος του ΚΚΕ. Ο λόγος για σημερινό μονόστηλο στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» του οποίου ο (ανώνυμος) συντάκτης με πραγματική αγωνία πρέπει να αναζήτησε για να συρράψει κριτικές σε βάρος του ΚΚΕ που ακούγονται από τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ...
Θαυμάστε τον: «Το ΚΚΕ είναι, επίσης, αναξιόπιστος κομματικός οργανισμός (…) Το ΚΚΕ δεν συρρικνώθηκε μόνο επειδή αρνήθηκε να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και επειδή ο λαός απορρίπτει την πρότασή του, τον σταλινισμό του, τους μόνιμους και ανεπαρκείς καθοδηγητές του, τους επαγγελματίες κομμουνιστές οι οποίοι στράφηκαν κατά όλων των κινημάτων που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Το ΚΚΕ ηττήθηκε από το λαό και για τον λόγο αυτόν η δρομολόγηση της αντικατάστασης της Αλέκας Παπαρήγα στο συνέδριο της άνοιξης δεν θα προσφέρει τίποτα χωρίς αλλαγή πολιτικής (…) Κανένα αστικό κόμμα του δικομματισμού δεν άνοιξε ποτέ μέτωπο με το ΚΚΕ ούτε το ΚΚΕ απείλησε τον δικομματισμό με μια μεγάλη πολιτική και κοινωνική συμμαχία. Γι’ αυτό και κατέρρευσε ταυτόχρονα με τον δικομματισμό (…) Η Λαϊκή Συμμαχία (…) θα καδραριστεί σύντομα στα μυθολογικά εικονίσματα του Περισσού (…) Το ΚΚΕ ως κόμμα μηχανισμών προετοιμάζεται από τώρα ακόμα και για το ενδεχόμενο να μην είναι στη Βουλή υποκρινόμενο ότι αυτό θα επιδιώξει το κεφάλαιο. Το αντίθετο αληθεύει. Ότι το κεφάλαιο και το σύστημα θέλουν το ΚΚΕ ισχυρό, εντός της Βουλής για να αρνείται τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Λόγια της πεντάρας σε ένα άρθρο που εκθέτει πρώτα απ’ όλα τον ίδιο το συντάκτη του: «Αναξιόπιστος κομματικός οργανισμός» το μόνο κόμμα του οποίου οι προβλέψεις και οι προειδοποιήσεις για την κρίση και την αντιλαϊκή καταιγίδα επιβεβαιώθηκαν και επιβεβαιώνονται; Κανένα αστικό κόμμα δεν άνοιξε μέτωπο στο ΚΚΕ, όταν δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τη σφοδρή επίθεση στο ΚΚΕ από όλα τα άλλα κόμματα για τη στήριξή του στις απεργίες των ναυτεργατών, των χαλυβουργών; Όταν δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι από την αποκάλυψη της προβοκάτσιας Πάγκαλου – Καρατζαφέρη και λοιπών για δήθεν σχέσεις με την «Γερμανός»; Όταν μετράμε μόλις λίγους μήνες μετά την τελευταία αναφορά του Κ. Μητσοτάκη περί «νόμιμου και παράνομου ΚΚΕ»;
Και τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι το κεφάλαιο φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ; Και, τότε, γιατί οι εφοπλιστές συναντιούνται μαζί του; Γιατί οι πρεσβευτές των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του κάνουν τραπέζια; Γιατί ο πρόεδρος του ΣΕΒ δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; Από το φόβο τους τα λένε; Ο συντάκτης και τα αφεντικά του θα ήθελαν πολύ να γίνει «κάδρο» η Λαϊκή Συμμαχία και να «μην αφορά το λαό» η εργατική λαϊκή εξουσία. Θα ήθελαν πολύ να αλλάξει πολιτική το ΚΚΕ. Γι’ αυτό, εξάλλου, λασπολογούν. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη.
Ας αφήσουν τα σάπια εκείνοι που νομίζουν ότι επειδή γράφουν ένα ψέμα και επειδή αυτό μπορεί και να επαναληφθεί, θα γίνει και αλήθεια. Η απόδειξη για το τι είναι το ΚΚΕ, γιατί παλεύει και οι δεσμοί αίματος που έχει το ΚΚΕ με τον ελληνικό λαό, βρίσκεται στην πράξη και τη δράση του στα καθημερινά μετερίζια του αγώνα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές, στην πάλη για να μην κοπεί το ρεύμα σε φτωχές οικογένειες, για να αποκρουστούν τα αντιλαϊκά μέτρα, για να οργανωθεί η πάλη υπέρ του λαού. Σε όλα αυτά τα μέρη, σε όλες αυτές τις στιγμές και με όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους ποτέ δεν έχει συναναστραφεί ο συντάκτης του εν λόγω μπουρδολογήματος.