Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΚΝΕ: Καμία ανοχή στη δράση των φασιστοειδών

Για τη δολοφονία του μετανάστη στα Πετράλωνα και τη σημερινή κινητοποίηση που πραγματοποιούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην περιοχή, στο σταθμό ΗΣΑΠ των Πετραλώνων στις 18.30, ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται:
«Η ΚΝΕ καταδικάζει τη στυγνή δολοφονία του μετανάστη από δυο φασιστοειδή στα Πετράλωνα.
Τα φασιστικά τάγματα εφόδου έδειξαν το δολοφονικό τους πρόσωπο σφάζοντας ένα μετανάστη εργάτη.
Η κυβέρνηση, τα αστικά κόμματα έχουν βαριές ευθύνες για την καλλιέργεια του ρατσισμού, την ενοχοποίηση των μεταναστών για όσα η πολιτική τους, το σύστημα που στηρίζουν, γεννά: Την ανεργία, αλλά και τις άθλιες συνθήκες στο κέντρο της Αθήνας.
Η κρατική καταστολή δίνει κάλυψη και καλλιεργεί την ανοχή στην εγκληματική δράση των φασιστικών – ρατσιστικών συμμοριών.
Καλούμε τους νέους και τις νέες, το λαό να απομονώσουν τις φασιστικές - ρατσιστικές οργανώσεις, να παλέψουν ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που είναι η μήτρα του φασισμού – ναζισμού. Να καταδικάσουν τη δράση τους σε όλους τους χώρους, στα σχολεία, στις γειτονιές, στους τόπους δουλειάς. Να αντιπαλέψουν πιο αποφασιστικά το σύστημα που γεννά το φασισμό.
Όλοι και όλες σήμερα στη συγκέντρωση που οργανώνουν οι ΚΟ Κεντρικού Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ στις 18.30 το απόγευμα στο σταθμό ΗΣΑΠ Πετραλώνων».