Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

zougla.gr:«Προβοκάτσια πάνω στην προβοκάτσια»

Στην ιστοσελίδα zougla.gr που προβοκατόρικα
εμφανίζει την ΚΝΕ ούτε λίγο ούτε πολύ να χαρακτηρίζει κάθε αντιφασίστα ως αντικομμουνιστή απαντά με σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της Οργάνωσης. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναπαρήγαγε με προβοκατόρικο τρόπο ανακοίνωση της ΤΟ Γαλατσίου - Α' Αθήνας της ΚΝΕ για μία πρόκληση των ομάδων antifa που δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη.
Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ τονίζει τα εξής:
«Την προηγούμενη βδομάδα η Τομεακή Οργάνωση Γαλατσίου - Α' Αθήνας της ΚΝΕ με ανακοίνωσή της κατήγγειλε, δημοσιεύοντας και φωτογραφία που το αποδείκνυε, ότι συγκεκριμένες αναρχικές ομάδες αλλοίωσαν συνθήματα της ΚΝΕ ενάντια στη Χρυσή Αυγή με προκλητικό τρόπο. Συγκεκριμένα, σε σύνθημα που έγραφε "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = μαντρόσκυλα του συστήματος" οι συγκεκριμένοι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, σκέπασαν προκλητικά με αφίσες το "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", αφήνοντας μόνο το "μαντρόσκυλα του συστήματος" και την υπογραφή της ΚΝΕ. Αλήθεια, πόσο "αντιφασιστική" ήταν αυτή η ενέργεια; Οι χρυσαυγίτες δε χρειάστηκε να κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους.
Σήμερα η ιστοσελίδα zougla.gr, σε σχόλιο της, με αφορμή την καταγγελία της Οργάνωσής μας, αναφέρει προβοκατόρικα ότι η ΚΝΕ "κατηγορεί τους αντιφασίστες, πως είναι πρώτα απ' όλα αντικομμουνιστές".
Αλήθεια από πού κι ως πού κάνει αυτή τη γενίκευση, μιας και η καταγγελία αναφέρεται με στοιχεία σε συγκεκριμένες ομάδες για συγκεκριμένη ενέργεια;
Από πού κι ως πού θεωρεί την προβοκατόρικη ενέργεια αυτών των ομάδων ως "αντιφασιστική";
Είναι ή δεν είναι προβοκάτσια ο τίτλος του σχολίου του zougla.gr, όσο και το περιεχόμενό του; Ποιος ωφελείται από τέτοιες ενέργειες και γιατί τους παίρνει αγκαλιά και υπό την προστασία του, το zougla.gr;
Οι νέοι και οι νέες μπορούν να βγάλουν, χωρίς πολύ κόπο, τα συμπεράσματά τους. Κάποιοι στα λόγια το παίζουν "αντιφασίστες" αλλά το μίσος τους απέναντι στο ΚΚΕ και το λαό, τους έχει τυφλώσει και τους φέρνει σε αυτήν την άθλια θέση. Αυτή η ενέργεια, άλλωστε, δεν είναι μεμονωμένη.
Καλούμε τη νεολαία να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή, να παλέψει για την ανατροπή του συστήματος που τη γέννησε. Μαζί να απομονώσει και τα άλλα στηρίγματά του, όποια μάσκα κι αν φοράνε».