Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΙΣ 23/5

Εργαζόμενε-Εργαζόμενη, άνεργε-άνεργη, νέε-νέα,

Η Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης σε καλε
ί να ενώσεις τη φωνή σου με τη φωνή χιλιάδων αγωνιστών, συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Να απαιτήσουμε να υπογραφεί η Εθνική Γενική συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Με αξιοπρεπείς μισθούς και δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Να διεκδικήσουμε επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 Ευρώ για όλους χωρίς διακρίσεις με βάση την ηλικία, ως έναρξη για συζήτηση και διαπραγμάτευση αυξήσεων.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ!

Κόντρα στη τρικομματική κυβέρνηση και την ΕΕ των εργοδοτών που μαγειρεύουν μισθούς Κίνας και μας ζητάν να πούμε και ευχαριστώ. Κόντρα στην ηγεσία της ΓΣΕΕ που θεωρεί «νόμιμα και εύλογα τα επιχειρήματα των εργοδοτών». Δεν χρειαζόμαστε τέτοιο συνδικαλιστικό κίνημα που να υπογράφει τον σφαγιασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Που να υποκλίνεται στην λογική του εφικτού και του λιγότερου κακού.
Με οργανωμένη πάλη και μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στα σωματεία τους, σε σύγκρουση με τα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους μπορούμε να οδηγήσουμε σε νίκη το εργατικό κίνημα. Αυτός είναι ο δρόμος.
Κανείς μόνος
Έλα μαζί μας στη Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης, στον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης, στην Επιτροπή Ανέργων Νέας Σμύρνης, στην Επιτροπή Συνταξιούχων Νέας Σμύρνης, στο σωματείο σου. Κάνε τον αγώνα για ζωή δική σου υπόθεση.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ στις 7μμ στην ΟΜΟΝΟΙΑ με το ΠΑΜΕ