Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ξετυλίγουν τον αντικομμουνισμό

Κείμενο με τίτλο «Το κομμουνιστικό κόμμα τι γνωρίζει;» δημοσιεύτηκε χτες στην «Ελεύθερη Ωρα» και υπογράφεται από μια φασιστική ομάδα με το όνομα «Ανένταχτοι Μαίανδροι Εθνικιστές».
Στο κείμενο, με αφορμή τις δολοφονίες στο Ν. Ηράκλειο, αποτυπώνονται σειρά συνειρμών με στόχο να συσχετίσουν το ΚΚΕ με τρομοκρατικές ενέργειες. Είναι πάγια τακτική φασιστικών οργανώσεων - κληρονομημένη από τον Χίτλερ - με ψέματα και συκοφαντίες να ενοχοποιούν τους κομμουνιστές και τα Κομμουνιστικά Κόμματα για προβοκατόρικες ενέργειες σχεδιασμένες και εκτελεσμένες από σκοτεινούς μηχανισμούς. Η πολιτική δράση του ΚΚΕ διεξάγεται πάντα στο φως, η στρατηγική του είναι γνωστή και ξεκάθαρη.
Τροφή για σκέψη: Αν κανείς ανατρέξει θα δει ότι αντίστοιχους συνειρμούς έχουν κάνει κατά καιρούς αστικές «πένες», εκπρόσωποι αστικών κομμάτων που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, αστοί διανοούμενοι, με προφανή στόχο να πλήξουν το ΚΚΕ και τη δράση του, και θα του δημιουργηθεί η απορία: Μα καλά, τέτοια σύμπτωση απόψεων, από τόσο διαφορετικές πλευρές;