Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Κινητοποίηση στον ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας 18/12/2013
Συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα πραγματοποίησαν στις 18 Δεκέμβρη, το σωματείο συνταξιούχων Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης με τη συμμετοχή της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας και της Επιτροπής Αγώνα Νέας Σμύρνης.

Οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν την κινητοποίησή τους με πορεία στους δρόμους της Καλλιθέας μέχρι τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) και από εκεί στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην οδό Σκρα.
Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον διοικητή του ΕΟΠΥΥ, από τον οποίο απέσπασαν τη δέσμευση να μην εξαιρούνται οι άνεργοι και οι ανασφάλιστοι των λαϊκών οικογενειών, από τις όποιες υπηρεσίες έχουν απομείνει στα ιατρεία.
Πριν το τέλος της κινητοποίησης, οι συγκεντρωμένοι άφησαν ανοικτή τη νέα ημερομηνία κινητοποίησης, ανανέωσαν τη δέσμευση ότι κανείς δεν θα μείνει αβοήθητος μέσα στην κρίση και όποτε χρειασθεί θα ξαναγίνουν παρεμβάσεις για τους συναδέλφους και γείτονές μας που θα έχουν οποιαδήποτε ανάγκη.
Τέλος, κάλεσαν τον κόσμο να συμμετέχει στην αυριανή ημέρα λαϊκής αλληλεγγύης που οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας με τη συλλογή τροφίμων και ρούχων σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013