Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Σμύρνης: ΤΟ 2014, ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ



Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει εκείνον το λαό που είναι οργανωμένος και με μπροστάρη την εργατική τάξη διεκδικεί την εξουσία που του ανήκει! Στην οργάνωση είναι η δύναμη, στον αγώνα είναι η ελπίδα!

Τα απανωτά βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνουν οι καπιταλιστές για να διαφυλάξουν τα κέρδη τους, είναι οδυνηρά για το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού μας.
Με το που ανέτειλε το 2014 «μπήκαν» σε εφαρμογή τα μέτρα που ψήφισαν η κυβέρνηση και οι δορυφόροι της τα προηγούμενα χρόνια, όπως είναι το 25ευρω στα νοσοκομεία, η περικοπή των συντάξεων κ.α.,. Είναι η εφαρμογή των αντιλαϊκών αποφάσεων που πήρε η ΕΕ κατ’ επιταγή των μονοπωλίων. Είναι η ΕΕ που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δικοί του δορυφόροι.
Κανένας δεν πρέπει να σκύψει το κεφάλι! Οι απλήρωτοι εργάτες και εργαζόμενοι, τα εκατομμύρια των ανέργων, οι λαϊκές οικογένειες που ζουν χωρίς φως, θέρμανση ακόμα και χωρίς φαγητό, τώρα πρέπει να δείξουν την αλληλεγγύη τους, να στηρίξουν τον διπλανό τους για να σταθεί στα πόδια του και να παλέψει.
Ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε δημάρχους, αντιδημάρχους, παλιές και νέες παρατάξεις που τάχατες είναι ανεξάρτητες από κόμματα, αλλά όλες μαζί στήριζαν και στηρίζουν τις επιλογές «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών» κομμάτων. Των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν τους «καλούς» επιχειρηματίες, την ώρα που εργαζόμενοι, άνεργοι, οι λαϊκές οικογένειες «ποδοπατήθηκαν» στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της «υγιούς» επιχειρηματικότητας.
Τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε το ΚΚΕ, που επί 95 χρόνια δίνει αταλάντευτα τη μάχη ενάντια στα ντόπια και ξένα μονοπώλια, ενάντια στο ΣΕΒ, τους μεγαλέμπορους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές, ενάντια σε εκείνους που πλασάρονται σαν λυτρωτές, ενώ είναι οι μεγαλύτεροι ληστές!
Το ΚΚΕ και η παράταξη του «Λαϊκή Συσπείρωση», οι κομμουνιστές και οι ριζοσπάστες αγωνιστές της πόλης μας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, και το 2014, για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες της Νέας Σμύρνης, μαζί με τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες όλης της Ελλάδας, να οργανώσουν την πάλη τους για να μην περάσουν τα τρομοκρατικά διλήμματα και τα αντιλαϊκά μέτρα των κομμάτων της συγκυβέρνησης και των συμμάχων της. Να μην εξαπατηθούν ξανά τα λαϊκά στρώματα, από τα κόμματα που υπόσχονται φιλολαϊκές λύσεις μέσα στις λυκοσυμμαχίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Να μην επιτρέψει στους εγκληματίες-φασίστες της Χρυσής Αυγής να σηκώσουν κεφάλι για να λειτουργήσουν σαν τη «σιδερένια φτέρνα» των εργοδοτών.
Δυναμώνοντας τη Συμμαχία των εργατών με τα άλλα λαϊκά στρώματα μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς παντού, κυρίως όμως στους τόπους δουλειάς, πετώντας έξω την εργατική αριστοκρατία και τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές.
Μπορούμε να χαράξουμε το δρόμο για την κατάκτηση της εργατικής λαϊκής εξουσίας, ώστε να γίνουν οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις κοινωνική ιδιοκτησία, να αποδεσμευτεί η χώρα από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, να διαγραφεί μονομερώς το χρέος.
Βαδίζοντας σε αυτό το δρόμο, ο λαός μπορεί να αποκτήσει αντοχή, δύναμη και κουράγιο. Να γίνει πιο αποτελεσματικός στις μικρές και μεγάλες καθημερινές μάχες, να κάνει ορόσημο αντεπίθεσης το 2014 στον πόλεμο που του έχουν εξαπολύσει μια χούφτα κηφήνες που του κλέβουν τον πλούτο που παράγει!