Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης στο πλευρό των συμβασιούχων του Δήμου

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης και το ΚΚΕ, αταλάντευτα στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων, ανεξάρτητα από τις σχέσεις εργασίας τους. Και στους δρόμους του αγώνα και στα δικαστήρια. Πάγια θέση μας, και στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων, όλων των κλάδων που απασχολούνται στο Δήμο μας,
Μετά από την πρόσφατη θετική απόφαση του Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία δικαιώθηκαν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι της καθαριότητας στο Δήμο μας, ζητήσαμε από την Δημοτική Αρχή, κατεπειγόντως:
1. Να γνωμοδοτήσει θετικά για τους εργαζόμενους η νομική υπηρεσία του Δήμου, να μην προχωρήσει σε έφεση της απόφασης.
2. Να ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τους εργαζόμενους, ούτως ώστε να επανέλθουν στις θέσεις εργασίας τους, το αμεσότερο δυνατόν.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην εφησυχάσουν, να οργανώσουν την πάλη τους μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, να συμπορευθούν με τις ταξικές δυνάμεις, το Π.Α.ΜΕ στο εργατικό-λαϊκό κίνημα. Να βγάλουν συμπεράσματα από τους όψιμους «υποστηρικτές» τους των άλλων παρατάξεων που στηρίζονται από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ κ.α. οι οποίοι υλοποίησαν τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ, εφάρμοσαν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, προωθούν την ιδιωτικοποίηση των δομών του Δήμου με την δημιουργία των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.).Είναι οι ίδιοι που έφεραν τους εργαζόμενους στην σημερινή κατάσταση και που ενόψει των εκλογών παίζουν με την αγωνία τους και τους εξαπατούν προκειμένου να κλέψουν την ψήφο τους.
Οι εργαζόμενοι πρέπει να μην εξαπατηθούν, να τους γυρίσουν την πλάτη, να εμπιστευτούν την δύναμη τους και να στηρίξουν την «Λαϊκή Συσπείρωση» τη μοναδική παράταξη που υπεύθυνα και με συνέπεια βρίσκεται δίπλα τους.
Μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων, στηρίζουμε το ΚΚΕ παντού. Στις ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές και στις Δημοτικές εκλογές στις 18 και 25 Μαΐου 2014. 

Οι Εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ
Άγγελος Βρεττός
Αλέξης Ματής