Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΠΟΡΤΙΓΚ!




Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Σπόρτιγκ» στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μίλησαν το πρωί της Κυριακής οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης, ο Άγγελος Βρεττός, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Ν. Σμύρνης και ο Γιάννης Κιουλάνης, γιατρός. 


Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, ο Θανάσης Παφίλης επεσήμανε ότι «η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατούν συνειδητά το λαό, προβάλλοντας τη θέση ότι φεύγει το μνημόνιο και είναι προκλητικό και έξω από κάθε λογική να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, αφού κανένας από τους δύο δε δεσμεύεται ότι θα καταργήσει τους νόμους του μνημονίου. Τα "χαϊδέματα" του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ για ανοχή και συνεργασία έχουν ακριβώς τον αντίθετο σκοπό: θέλουν στην πραγματικότητα να ξεμπερδεύουν με το ΚΚΕ για να εφαρμόσουν ουσιαστικά την ίδια πολιτική χωρίς την αντίσταση και την πίεση του λαϊκού κινήματος και ενός ισχυρού ΚΚΕ, γι' αυτό ακριβώς στις 26 Γενάρη χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ.
Στο χαιρετισμό του, ο Άγγελος Βρεττός μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ψηφίζουμε ΚΚΕ για δυνατή ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση σήμερα, τη δύναμη που θα αντιταχθεί και θα παλέψει ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των μονοπωλίων, για την προοπτική για ριζικές αλλαγές, για τη λαϊκή εξουσία αύριο».
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κιουλάνης τόνισε ότι «ρεαλισμός για μας είναι η ανατροπή και η ρήξη, το δικαίωμα στην Υγεία, την Παιδεία και όχι τα ψίχουλα που μας πετάνε από το προκλητικό φαγοπότι τους».