Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5 ΙΟΥΛΗ, Στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η πρόταση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα δεν αθροίζεται με καμία πρόταση των άλλων κομμάτων, ιδιαίτερα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής, που την ψήφισαν στη Βουλή. Ο λαός πρέπει να επιλέξει το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ».

Το ΚΚΕ καλεί το λαό στο δημοψήφισμα της Κυριακής να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Να σηκώσει το ανάστημά του και να εκφράσει και στο δημοψήφισμα την αντίθεσή του στην ΕΕ και τα μνημόνια διαρκείας της, ρίχνοντας μαζικά στην κάλπη τη δική του πρόταση: «Όχι στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ. Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία».

Οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα διακινούν ήδη ψηφοδέλτια με την πρόταση του ΚΚΕ, μαζί με τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα που αποφάσισε η κυβέρνηση. Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ καλούνται να διαδώσουν αυτό το ψηφοδέλτιο στο λαό, το οποίο μπορεί επίσης ο καθένας να βρει και να τυπώσει από την ιστοσελίδα του Κόμματος (www.kke.gr), από το πόρταλ «902.gr» (στη διεύθυνση www.902.gr/node/70561) και φυσικά από την ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» (www.rizospastis.gr), όπου μάλιστα πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα υπάρχει ειδικός σύνδεσμος που οδηγεί σε ενότητα με τα υλικά του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα.