Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ "ΛΟΥΤΡΑ"



Την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, ο υποψήφιος βουλευτής στην Β΄ Αθήνας, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, Άγγελος Βρεττός μίλησε σε συγκέντρωση των Οργανώσεων του ΚΚΕ στην περιοχή «Λουτρά» της Νέας Σμύρνης.

Έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους νεοσμυρνιώτες να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, να δυναμώσουν με τον τρόπο αυτό την λαϊκή αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκή συμφωνία. Με το ΚΚΕ που πάντα έλεγε την αλήθεια, προειδοποίησε για τα αποτελέσματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προβάλλοντας το «αριστερό» του άλλοθι έφερε νέο δυσβάσταχτο μνημόνιο στις πλάτες του λαού.
«Καμία εμπιστοσύνη στο κόμμα από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα «Λαϊκή Ενότητα» που μέχρι σήμερα έπαιξαν βασικό ρόλο στην εξαπάτηση αριστερού ριζοσπαστικού κόσμου.» Επεσήμανε ο ομιλητής, ενώ τόνισε ότι ο λαός δεν πρέπει να επιτρέψει να είναι η Χρυσή Αυγή τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη.

Κλείνοντας κάλεσε τους νεοσμυρνιώτες τις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ ανά χείρας να τα διαδώσουν παντού για πιο δυνατό ΚΚΕ παντού και στη Βουλή αλλά προπαντός στους αγώνες.