Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡ/ΤΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα Σμύρνη 15/5/2012

67 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,
Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

Με αφορμή την 67η επέτειο της 9ης Μάη 1945 χαιρετίζουμε τη μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, τιμάμε την επέτειο της νικηφόρας λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που στοίχησε πάνω από 1 εκατομμύριο έλληνες νεκρούς, πάνω από 20 εκατ. νεκρούς στην ΕΣΣΔ και πάνω από 50 εκατ. νεκρούς παγκοσμίως.
Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την προσπάθεια της ΕΕ και των πολιτικών εκπροσώπων των μονοπωλίων που προσπαθούν να παραχαράξουν την ιστορία με την ανιστόρητη εξίσωση ναζισμού και κομμουνισμού και να αμαυρώσουν τη νίκη των λαών, γιορτάζοντας στη θέση της την «ημέρα της Ευρώπης» εννοώντας της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ.
Επίσης, με αφορμή τη συνέντευξη του κου Θάνου Τζήμερου, προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» στο NEWS 247 και τις συνεντεύξεις της ναζιστικής – φασιστικής Χρυσής Αυγής, στις οποίες εξισώνεται ο Χίτλερ με το Στάλιν, ο ναζισμός με το σοσιαλισμό, καταγγέλλουμε τον αισχρό αντικομμουνισμό που ασκήθηκε από τα αστικά ΜΜΕ κατά την προεκλογική και μετεκλογική περίοδο. Πρόκειται για βαθύτατη προσβολή των νεκρών μας και όλων εμάς, που πολεμήσαμε τους φασίστες κατακτητές, όταν αυτοί που υπερασπίζεται ο κος Τζήμερος και η Χρυσή Αυγή κλέψανε τον πλούτο του ελληνικού λαού και φύγανε σαν τα ποντίκια στο Λονδίνο και το Κάιρο. Ο προκλητικός – αντιδραστικός λόγος τους, που λειτουργεί ως λαγός των πολιτικών εκπροσώπων των μονοπωλίων, είναι βαθιά ανιστόρητος!
Βασικός και κύριος εχθρός του φασισμού και του ναζισμού ήταν και είναι οι κομμουνιστές και το Κομμουνιστικό κόμμα. Όλη την προπαγάνδα τους μπορεί να τη βρει κανείς στα φιλοναζιστικά έντυπα των δοσίλογων οργανώσεων της κατοχικής περιόδου. Προπαγάνδα που, στη συνέχεια, πέρασε στην πρωτόγονη και αντικομμουνιστική φιλολογία της Ασφάλειας και των μηχανισμών του κράτους στη μετεμφυλιακή περίοδο, καθώς οι κομμουνιστές και οι ριζοσπάστες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, βρίσκονταν υπό διωγμό, ενώ οι ταγματασφαλίτες και οι δοσίλογοι είχαν αναγνωριστεί ως «αντιστασιακοί και πατριώτες».
Καλούμε το λαό της Νέας Σμύρνης, με αφορμή τις επαναληπτικές εκλογές, να γυρίσει την πλάτη του στα κόμματα του ευρωμονόδρομου (κεντροδεξιά και κεντροαριστερά), να στηρίξει τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος, που με τις αταλάντευτες θέσεις του στέκεται εμπόδιο στη δικτατορία των ντόπιων και ξένων μονοπωλίων, που αποδεδειγμένα μπορεί να οργανώσει τον αγώνα για την ανατροπή τους. Να συμπορευθούμε μαζί του για να παλέψουμε για έξοδο από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, λαϊκή εξουσία με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.