Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Να πλημμυρίσει σήμερα το Πεδίον του Αρεως

Στις 8.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα

Σήμερα Παρασκευή, όλοι οι δρόμοι της Αθήνας και της Αττικής οδηγούν στο Πεδίον του Αρεως, όπου στις 8.30 μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.
Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι χιλιάδες οπαδοί και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, εργαζόμενοι και λαϊκοί άνθρωποι από κάθε γωνιά της Αττικής, που γνώρισαν και βάδισαν με το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες, δίνουμε ραντεβού στην καρδιά της Αθήνας, στα τελευταία μέτρα πριν το «νήμα» της κάλπης.
Μέχρι την τελευταία ώρα δίνουμε σε πανστρατιά τη μάχη, για να βγει το Κόμμα ισχυρό στις εκλογές, να μην περάσουν τα σχέδια για αποδυνάμωσή του, να βρεθεί ο λαός δυνατός και ετοιμοπόλεμος την επόμενη μέρα.
Το ΚΚΕ λέει ξεκάθαρα στο λαό ότι όποια κυβέρνηση και αν σχηματισθεί μετά τις εκλογές όχι μόνο δεν πρόκειται να ανακόψει την επιδείνωση της θέσης των λαϊκών στρωμάτων, αλλά θα κλιμακώσει την επίθεση στο εισόδημα και στα δικαιώματα της πλειοψηφίας των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων, με άλλοθι ορισμένα ψίχουλα σε ομάδες ακραίας φτώχειας που και αυτά θα εξανεμισθούν απ' τις γενικότερες συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής.
Καμία κυβέρνηση, ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οικουμενική ή και συνεργασίας με γειτονικές ή συγγενικές δυνάμεις, δεν πρόκειται να σώσει το λαό από τα βάσανα μιας ελεγχόμενης ή μη ελεγχόμενης πτώχευσης. Ο λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση στα δικά του χέρια, στο χώρο δουλειάς και στη γειτονιά, αν δεν θέλει να μετατραπεί σε παθητικό μοιρολάτρη, με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο.
Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που λέει καθαρά ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα βρεθεί στο δρόμο της οργάνωσης της λαϊκής αντεπίθεσης, της ισχυροποίησης του εργατικού κινήματος και της λαϊκής συμμαχίας στην προοπτική για τη λαϊκή εξουσία και τη λαϊκή οικονομία, είναι που θα κρίνει τη θέση στην οποία θα βρεθεί ο λαός την επόμενη ημέρα.

Οι προσυγκεντρώσεις
Για τη σημερινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα έχουν οριστεί οι παρακάτω προσυγκεντρώσεις, όλες στις 7.30 μ.μ.:
  • ΟΜΟΝΟΙΑ: Νομαρχιακές Επιτροπές Κεντρικού Τομέα, Νότιου Τομέα, Πειραιά, Μεσόγεια, ΑΕΙ - ΤΕΙ, Εκπαιδευτικών.
  • ΚΑΝΙΓΓΟΣ: Κλαδικές Αχτίδες Κατασκευών, Υπηρεσιών, Χρηματοπιστωτικού, Τηλεπικοινωνιών, Μεταφορών, Υγείας, Δημόσιο - ΟΤΑ, Καλλιτεχνών, ΜΜΕ, ΕΒΕ.
  • ΒΑΘΗΣ: Νομαρχιακές Επιτροπές Βιομηχανίας, Δυτικού Τομέα, Θριασίου.
  • ΒΙΚΤΩΡΙΑ: Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειου Τομέα, 5ο - 6ο Διαμέρισμα.