Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ»: Αύριο η γενική συνέλευση

Με τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων και πίστη στο δίκαιο αγώνα τους οι απεργοί χαλυβουργοί συνεχίζουν τον σκληρό αγώνα τους χωρίς να κάνουν πίσω από το αίτημα για επαναπρόσληψη των 120 παράνομα απολυμένων εργαζομένων. Οι χαλυβουργοί μετά από απόφαση του σωματείου τους προχωρούν αύριο Πέμπτη στις 11 π.μ. σε νέα Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν τη συνέχιση του αγώνα τους με ταυτόχρονη διαμόρφωση και νέων προτάσεων προς την εργοδοσία για την εξεύρεση λύσης.
Μετά από αίτημα του σωματείου, χτες έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας των απεργών με πολιτικά στελέχη του υπουργείου Εργασίας, καθώς ο νέος υπουργός δε θέλησε να συναντηθεί μαζί τους προς το παρόν. Οι εκπρόσωποι της ηγεσίας του υπουργείου δεσμεύτηκαν ότι θα επιδιωχθεί νέα τριμερής συνάντηση. Σήμερα το πρωί το σωματείο θα συναντηθεί με εκπροσώπους των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ από τους οποίους θα ζητήσει να πάρουν θέση! Να σημειωθεί ότι το σωματείο έχει ζητήσει και συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης για νομικά ζητήματα.
Την ερχόμενη Πέμπτη στις 10 το πρωί η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ θα παραδώσει στους απεργούς χαλυβουργούς τα τραγούδια που έγραψαν νεολαίοι εμπνευσμένοι από τον αγώνα τους.