Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του Συλ. Δημοκρατικών Γυναικών Ν. Σμύρνης για την άφιξη Μέρκελ στην Ελλάδα




ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Α. ΜΕΡΚΕΛ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 1μμ


Νέα μετωπική επίθεση κατά του λαού επιδιώκει να δώσει η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, αξιοποιώντας την επίσκεψη της Α. Μέρκελ. Σκοπός της επίσκεψης είναι να δώσει στήριξη και βοήθεια στην κυβέρνηση να περάσει τα μέτρα που εξαθλιώνουν το λαό, για να ανακάμψει η πλουτοκρατία. Σκοπός αυτής της επίσκεψης είναι να συνδράμει την κυβέρνηση για να ασκήσει το μέγιστο δυνατό εκβιασμό και τον εκφοβισμό κατά του λαού, ώστε να βάλει κυριολεκτικά φίμωτρο απέναντι στα νέα σφαγιαστικά μέτρα που έρχονται.
Με την τρομοκρατία, τις συκοφαντίες για κλάδους που αγωνίζονται, θέλουν να επιβάλουν σιωπή νεκροταφείου. Η μοιρολατρία δεν οδηγεί πουθενά. Η σιωπή παρουσιάζεται ως συμφωνία, στήριξη στη βαρβαρότητα που νομοθετούν. Η οργάνωση και μαζικοποίηση των αγώνων είναι η απάντησή μας!
Τα μονοπώλια και τα παπαγαλάκια τους λένε ψέματα ότι είναι τα τελευταία μέτρα! Έχουν έτοιμα κι άλλα, ετοιμάζουν κι άλλα! Γι’ αυτό καλούμε όλες τις γυναίκες να πρωτοστατήσουν στους χώρους δουλειάς για να παρθούν αποφάσεις οργανωμένης αντίδρασης τη μέρα ανακοίνωσης των μέτρων με γενική απεργία. Το ίδιο να γίνει και σε κάθε γειτονιά! Με τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς, μαζί με τις δυνάμεις της λαϊκής συμμαχίας στήνουμε εργατικό - λαϊκό μπλόκο στα μέτρα.
Τώρα! Γενικός ξεσηκωμός!

Τα νέα βάρβαρα μέτρα και οι εκβιασμοί ΕΕ, κυβέρνησης και κεφαλαίου να μην περάσουν!

 Καλούμε, όλες τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, εργαζόμενες και άνεργες, σε μαζική συμμετοχή στην Παναττική στάση εργασίας, από 12 μ. έως 3 μ.μ. και στην Συγκέντρωση στη 1 μ.μ., στην Ομόνοια με το ΠΑΜΕ και τις ταξικές δυνάμεις.

 Νέα Σμύρνη, 6 Οκτωβρίου 2012