Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Σύσκεψη των Κομματικών Οργανώσεων Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Ιανουαρίου σε καφενείο στα Μυτιληναίικα από τις Κομματικές Οργανώσεις της Νέας Σμύρνης. Την πρόταση και το κάλεσμα του Κόμματος ενόψει των εκλογών παρουσίασαν οι δύο Νεοσμυρνιώτες υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Β’ Αθήνας, Άγγελος Βρεττός και Γιάννης Κιουλανής.
Οι δύο υποψήφιοι εξήγησαν το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «Την επόμενη μέρα, ΚΚΕ δυνατό για το λαό». Κάλεσαν τους παρευρισκομένους να λάβουν υπόψιν την εμπειρία τους και να μην υποκύψουν σε ψευτοδιλήμματα του μη χείρονος βέλτιστου. Τόνισαν ότι μια πιθανή αλλαγή στο μίγμα της διαχειριστικής πολιτικής με το ΣΥΡΙΖΑ δε θα επιφέρει βελτίωση στις ζωές των πολιτών, αφού, ακόμα και προεκλογικά, δε λέει κουβέντα για ξήλωμα των αντιλαϊκών μέτρων που πέρασαν την περίοδο της κρίσης. Υπενθύμισαν ότι μόνο με ταξικούς αγώνες μπορούν να υπάρχουν κατακτήσεις για το λαό, κι ότι οι κομμουνιστές δεσμεύονται να συνεχίσουν να είναι μπροστάρηδες, να αξιοποιήσουν όλο το εκλογικό ποσοστό στην ενίσχυση αυτών των αγώνων.
Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους πάνω στην πρόταση του ΚΚΕ για την αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων μέσω ενός κεντρικά σχεδιασμένου σοσιαλιστικού τρόπου παραγωγής.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί στον κινηματογράφο Σπόρτινγκ, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο στη Β’ Αθήνας, καθώς και τους δύο παραπάνω υποψηφίους.