Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Μαζική σύσκεψη των Κομματικών Οργανώσεων Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ






Δεκάδες νεοσμυρνιώτες συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ σε τοπική καφετέρια, την Παρασκευή 16 Γενάρη. Ομιλητές ήταν ο Άγγελος Βρεττός και ο Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιοι βουλευτές στη Β’ Αθήνας.


Ο Γιάννης Κιουλάνης εξήγησε ότι ρεαλισμός στο σήμερα είναι μόνο οι αγώνες για διεκδικήσεις που συμφέρουν τον απλό λαό, ο οποίος πρέπει να κατακτήσει με το σπαθί του καλύτερους μισθούς και ασφάλιση, δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία για όλους, τη μη αναγνώριση του χρέους το οποίο δημιουργήθηκε για την ενίσχυση του κεφαλαίου. Αυτό, όπως είπε, περνάει μόνο από την ενίσχυση του ΚΚΕ στις προσεχείς εκλογές με ένα μεγάλο ποσοστό ώστε να είναι δυνατή αντιπολίτευση και να δώσει ακόμη μεγαλύτερες δυνάμεις στο κίνημα στους χώρους εργασίας και στις γειτονιές.
Ο Άγγελος Βρεττός δήλωσε πως «το ΚΚΕ έκλεισε 96 χρόνια νιάτων», τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αναγκαίο και επίκαιρο χαρακτήρα της πρότασης διεξόδου του, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει όλα αυτά τα χρόνια στις κατακτήσεις του λαού μας. Όπως είπε, το ΚΚΕ σε όλη του την ιστορία ξεμπροστιάζει τις προσπάθειες εξαπάτησης από τα διάφορα αστικά επιτελεία, στοιχείο που πρέπει να αποτελέσει και κριτήριο ψήφου.
Στην συζήτηση που ακολούθησε μπήκαν ζητήματα που αφορούσαν την αποτελεσματικότητα των αγώνων του σήμερα και του χθες, καθώς και η ανάγκη να μπουν όλοι οι φίλοι του Κόμματος στη μάχη του ψηφοδελτίου. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη συγκέντρωση της Κυριακής στις 11:00 το πρωί στον κινηματογράφο Σπόρτιγκ όπου θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, ο Άγγελος Βρεττός και ο Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιοι στη Β’ Αθήνας, καθώς και για τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:00 στο Σύνταγμα.