Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση





Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ χαιρετίζουν τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς, τους συνεργαζόμενους και τους ψηφοφόρους του Κόμματος και της ΚΝΕ, που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο κόμμα μας.
Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τους εκλεγμένους ευρωβουλευτές, περιφερειακούς και τους δύο εκλεγμένους στο δήμο της Νέας Σμύρνης για να δυναμώσει το εργατικό- λαϊκό κίνημα απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβερνητική και ευρωενωσιακή πολιτική, στα μνημόνια διαρκείας που είναι εδώ, στη φοροληστεία, στην επίθεση στους χώρους δουλειάς, στο χαράτσωμα των οικογενειών για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στις ελλείψεις σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς, στα νοσοκομεία.
Για να διεκδικήσουμε πιο μαχητικά αυτά που αξίζουν σε εμάς και τα παιδιά μας, κόντρα στις λογικές της διαχείρισης της φτώχειας και των στόχων σταθερότητας και ανάκαμψης που θέτουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και άλλα αναχώματα. Αυτοί οι στόχοι αφορούν το μεγάλο κεφάλαιο και όχι το λαό.
Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Νέα Σμύρνη  και των περιφερειακών εκλογών στην Αττική δεν δίνουμε λευκή επιταγή στους εκπροσώπους των αστικών κομμάτων  σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο (Τζουλάκη-Κουτελάκη, Δούρου-Πατούλη) που  διαγκωνίζονται αυτήν την εβδομάδα για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην εφαρμογή της ίδιας αντιλαϊκής ατζέντας.
Εκφράζουμε την αντίθεση μας σε όλους τους ρίχνοντας λευκό ή άκυρο στην κάλπη.
Όλοι τους θα μας βρουν απέναντι, από θέση μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους. 
Καλούμε όλους αυτούς που στις ευρωεκλογές δίστασαν να κάνουν το βήμα, αυτούς που ψήφισαν και αυτή τη φορά με «κρύα καρδιά» τα υπόλοιπα κόμματα, να δώσουν στις εθνικές εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα, να κάνουν τώρα την πραγματική διαφορά με ΚΚΕ ισχυρό στο λαϊκό κίνημα και στη Βουλή. Αυτή είναι και η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό, που θα δώσει χαμόγελο και πραγματική ελπίδα.
Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιούλη!

Κομματικές Οργανώσεις Βάσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ