Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

 

Συνεχίζουν την πλούσια δραστηριότητα, με αφορμή τα φαινόμενα κρατικής καταστολής και αστυνομοκρατίας οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ της Νέας Σμύρνης σε χώρους εργασίας και νεολαίας της περιοχής όλο το επόμενο διάστημα.

Οι ΟΒ της ΚΝΕ επιδιώκουν να συζητήσουν πλατιά με τη νεολαία της περιοχής διαδίδοντας το μήνυμα «Η καταστολή δε θα περάσει! Του λαού η πάλη θα τη σπάσει!». Καλούν τους νέους να δώσουν «τρόπο» στην οργή και να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στην κρατική καταστολή και την αστυνομοκρατία, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που καθημερινά λυμαίνεται τις ζωές και τα όνειρά τους, για διεκδίκηση ουσιαστικών μέτρων ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας και προστασίας της υγείας του λαού, των μαθητών, των φοιτητών, των νέων εργαζομένων, για διεκδίκηση της ζωής που τους αξίζει.

Συγκεκριμένα:

- Σήμερα Τετάρτη 24 Μάρτη στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση σε καταστήματα Επισιτισμού

- την Παρασκευή 26 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στο πάρκο Σταδίου (Πλατεία Μέλπω)

- το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Μάρτη στις 11 π.μ. εξόρμηση στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

- την Κυριακή 27 Μάρτη στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή σύσκεψη με θέμα «Η ελληνική αστική επανάσταση του 1821 στο σήμερα» στην πλατφόρμα του Skype.

 - την Τετάρτη 31 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί και πάλι εξόρμηση σε καταστήματα επισιτισμού στις 6 μ.μ. 

 - το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Απρίλη στις 11 π.μ. εξόρμηση στην Κεντρική Πλατεία.

Παράλληλα, τρέχει ο διαγωνισμός φωτογραφίας που έχουν προκηρύξει οι Οργανώσεις της Νέας Σμύρνης της ΚΝΕ, με θέμα «Δυσωδία ενός συστήματος που σαπίζει..». Μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων. Αποστολή των φωτογραφιών στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kne.nea.smirni@gmail.com.