Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 132 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Στη γιορτή για τη συμπλήρωση των 132 χρόνων από την ίδρυση του Πανιωνίου, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Γιάννη Κιουλάνη, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση. 

Όπως δήλωσε, «ο Πανιώνιος ήταν ένα πρωτοπόρο σωματείο που μετά την καταστροφή της Σμύρνης έγινε αποκούμπι για τις λαϊκές οικογένειες των προσφύγων στη νέα τους πατρίδα». 

Προβλήθηκαν σε video wall οι σημαντικές στιγμές του ιστορικού συλλόγου από τη διάλυση του το 1922 έως την επανένωση όσων διασώθηκαν μετά.  

Δυστυχώς, αυτή η ένδοξη λαϊκή ομάδα με την τεράστια προσφορά σε όλα τα αθλήματα, σήμερα βρίσκεται σε δυσμενή θέση εξαιτίας της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού. 

Με την πάλη των λαϊκών οικογενειών, που πάντα ήταν αιμοδότες του, και τον στηρίζουν αταλάντευτα με ανιδιοτέλεια, ο Πανιώνιος μπορεί να ξαναβρεθεί στην ιστορική θέση που του αξίζει. Σε ένα περιβάλλον έξω από εμπορευματικές λογικές που στο βωμό του κέρδους θυσιάζουν τις ανάγκες της νεολαίας και των λαϊκών οικογενειών.