Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΥ

O επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Σμύρνης και γιατρός στο επάγγελμα, Γιάννης Κιουλάνης, αναφέρει σε δήλωσή του για το αντιδραστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε χτες στη Βουλή για το νέο ΕΣΥ:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ  φέρνει μια ακόμα αντιδραστική "τομή" στη δημόσια περίθαλψη με το νομοσχέδιο που κατέθεσε το βράδυ της Τετάρτης. Το νομοσχέδιο για την Υγεία, εγκληματεί εις βάρος του λαού, ο οποίος θα πρέπει να βάλει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει από το ήδη λεηλατημένο εισόδημα του, για την Υγεία του. 

Καταργεί την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών και ταυτόχρονα “μπάζει” στα νοσοκομεία ιδιώτες γιατρούς μερικής απασχόλησης.

Οι λαϊκές οικογένειες της πόλης μας, που βρίσκονται αντιμέτωπες με τις αποδυναμωμένες δημόσιες δομές υγείας, το ΙΚΑ με τις ελάχιστες ειδικότητες και τα δημοτικά ιατρεία με 4 μόλις συμβασιούχους γιατρούς, θα βρεθούν σε δυσχερέστερη θέση. Οι κυβερνήσεις και οι Δημοτικές Αρχές των τελευταίων 30 ετών φέρουν ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση αυτή.

Καμία ανοχή και αναμονή!

Όλοι στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για όλο το λαό.»