Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ 5Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ! Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!

Οργή και αγανάκτηση! Αλλά και καμία έκπληξη! Η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν τα τριάντα τελευταία χρόνια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Δημοτικές αρχές βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μετά τον κίνδυνο έξωσης των σχολείων της ΕΣΤΙΑΣ και του 6ου Νηπιαγωγείου, τις αίθουσες κοντέινερ, την παντελή έλλειψη αντισεισμικού ελέγχου σε όλα τα σχολεία, τη συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, φτάσαμε στο σημείο να κόψουν σήμερα το ρεύμα, μέρα μεσημέρι, στο 5ο Νηπιαγωγείο, με όποιον κίνδυνο τέθηκαν νήπια και προσωπικό!

Η Λαϊκή Συσπείρωση, είχε έγκαιρα καταγγείλει τη Δημοτική Αρχή, όταν τόλμησε στις αρχές του σχολικού έτους να ζητήσει, με το «φιρμάνι Συρίγου», τη διακοπή της θέρμανσης και του ρεύματος στα σχολεία για να εξοικονομηθούν χρήματα! Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε!

Δεν έχουμε λάβει ακόμα απάντηση για το ύψος των χρεών των σχολείων προς τις πρώην ΔΕΚΟ και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την ομαλή λειτουργία τους -επανερχόμαστε με νέο αίτημα.

ΕΕ, κεντρική και τοπική διοίκηση, κάνουν το παν για να κόψουν κονδύλια που αφορούν τις λαϊκές ανάγκες και να μετατραπούν σε κερδοφόρες επενδύσεις στα χέρια μια χούφτας πλουτοκρατών.

Καλούμε τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, όλους τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες να οργανώσουν την πάλη τους για:

ü  Να καταδικάσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας και όλων των εργαζόμενων.

ü  Να αυξηθούν τα κονδύλια για την κάλυψη όλων των αναγκών των σχολείων, σε υλικά και προσωπικό.

ü  Να απαιτήσουν, την, με κάθε τρόπο, αδιάκοπη λειτουργία όλων των σχολείων.

ü  Να προχωρήσουν άμεσα, οι αντισεισμικοί έλεγχοι σε όλα τα σχολεία.

 

 

                                                                              Νέα Σμύρνη

                                                                            6 Απρίλη 2023