Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ Κ.Ο. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Κομματικές Οργανώσεις Ν. Σμύρνης του ΚΚΕ 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Νέα Σμύρνη 12.06.2012

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ!

ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ


Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί πλέον να νοιώθει δικαιωμένη! Οι μετεγγραφές που έκανε από το ΠΑΣΟΚ (Κοτσακάς, Κουλούρης, κλπ) έπιασαν τόπο! Μετά από τα δεκάδες περιστατικά σε όλη την Ελλάδα, όπου πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξαμοληθεί αμολώντας τόνους λάσπης και ψεμάτων κατά του ΚΚΕ, ήρθε η ώρα της Νέας Σμύρνης.
Οι κομματικές οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, δια μέσου του δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς», με αρθρογράφο τον κο Ματζουράνη, «ανακάλυψε» «μεσαίο στέλεχος» του ΚΚΕ στα Μυτιληναίικα, που αφού το πότισε ένα κιλό κρασί του «απέσπασε» την «ομολογία» ότι ταλανίζεται (εννοώντας ότι μπορεί να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!). Οι ελεεινές μυθοπλασίες τους είναι ένας ακόμα λόγος να τους γυρίσει την πλάτη κάθε έντιμος άνθρωπος.
Είναι ξεκάθαρος πια ο ρόλος που καλείται να παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, που μετεξελίχθηκε ραγδαία σε ΠΑΣΟΚ του 2009, στο αναμορφωμένο αστικό πολιτικό σκηνικό. Μερίδα μεγαλοβιομηχάνων, εφοπλιστών και μεγαλεμπόρων βλέπει στον ΣΥΡΙΖΑ ένα προσωρινό στήριγμα που θα τους βοηθήσει να έχουν όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες (αν δεν καταφέρουν να διαφυλάξουν την κερδοφορία τους), μεταφέροντας τις συνέπειες της κρίσης στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.
Μονοπώλια, ΕΕ και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ έχουν ένα μεγάλο πολιτικό εμπόδιο στην προσπάθειά τους να περάσουν ακόμα χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα: το ΚΚΕ. Είτε προσπαθώντας να ποινικοποιήσουν τη δράση του, είτε προσπαθώντας να το ενσωματώσουν στην πολιτική τους, στόχο έχουν το εργατικό λαϊκό κίνημα, που την επομένη των εκλογών θα πρέπει να σηκώσει το κεφάλι ψηλά, να περάσει οργανωμένα στην αντεπίθεση.

Καλούμε όλους,

εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νέους, συνταξιούχους

ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΑ

ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!