Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς της «Phone Marketing»

Αύριο, Παρασκευή στις 6 μ.μ., έξω από την εταιρεία στη Νέα Ιωνία (Εργασίας 2)

Συγκέντρωση αλληλεγγύης - με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 ημερών απεργιακού αγώνα - στους εργαζόμενους της εταιρείας «Phone Marketing» (τηλεφωνικό κέντρο) στη Ν. Ιωνία οργανώνει αύριο, Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ). Το συνδικάτο καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων στη «Phone Marketing» ενάντια στην επίθεση της εργοδοσίας για μείωση μισθών και δικαιωμάτων.
Στην ίδια κατεύθυνση η Επιτροπή Αγώνα των Εργαζομένων στη «Phone Marketing» με ανακοίνωσή της απευθύνει επίσης κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή συγκέντρωση στα σωματεία και τους εργαζόμενους στον κλάδο. «Ο αγώνας μας αφορά όλους και η νίκη μας θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης. Καλούμε και τους κατοίκους της Νέας Ιωνίας και των γύρω περιοχών να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας, καθώς όλοι μας βιώνουμε και στο σπίτι και στη δουλειά την αντεργατική και αντιλαϊκή επίθεση», υπογραμμίζει η Επιτροπή Αγώνα.
Ακόμα, η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας καλεί στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των απεργών. «Κανείς μόνος του στην κρίση, όλοι για έναν και ένας για όλους», καταλήγει το σχετικό κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής.